Şimdi Ara

işlemci anakart tavsiyesi (250 tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci : e6500 dual core

ekran kartı : palit gts 450

ram : 4 gb ddr3 1333mhz

psu : 650 w

simdi elimde olan bütçeyle islemcimi yükseltmek istiyorum amd olur intel olu
    öncelik oyun>film>internet vs

sanırım pc de işlemcim için stok fan var o yeterli olur gibime geliyor evet önerilerinizi bekliyorum işlemci ve anakart

• 250 lıraya alacagın anakart+ıslemcı ıkılısı suankınden cok performaslı olmayacaktır onun yerıne anakartın desteklıyorsa ıntel q9450 q9550 2el ıslemcı al derım
  • belki daha performanslı olarak amd olabilirmi gibisinden düsünüyorum da
  • şuanki performansın üzere çıkabilecek sistem 250 liranında üstünde olur o neden parayı biraz daha yükselttikten sonra alırsan daha iyi olur
  • bilmiyorum ana kartımı tam olarak ta sadece işlemcide yükenebiliriz de anakartıma uyrmı uymazmı onuda bilmiyorum . istanbuldayken ucuz alayım diye foxxconun bi ana kartı
  • bilmiyorum ana kartımı tam olarak ta sadece işlemcide yükenebiliriz de anakartıma uyrmı uymazmı onuda bilmiyorum . istanbuldayken ucuz alayım diye foxxconun bi ana kartı
  • istersen parça parça al.mesela önce bu paraya amd bir işlemci alırsın bi süre sonrada bütçeyi tamamlayınca anakartını alıp yenilemeyi tamamlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeßroN

istersen parça parça al.mesela önce bu paraya amd bir işlemci alırsın bi süre sonrada bütçeyi tamamlayınca anakartını alıp yenilemeyi tamamlarsın

evet ölede olabilir de işte anakartımın marka foxconn modelini bilmiyorum bakma imkanımda yok su an istanbuldayım o yüzden 2 li olursa olur dedim yani
  • vhttp://www.telefonbasvuru.com/TTNET/ttnet-taksitli-bilgisayar-kampanyasi-casper-desktop-NBD.E650-2H05S.asp

bilgisayar bu özellikleri felan bu ama resim ona ait deil. burdan cıkarak anakartımı bulup sadece islemci tavsiyesi verebilme imkanı varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.