simdi elimde olan bütçeyle islemcimi yükseltmek istiyorum amd olur intel olu öncelik oyun>film>internet vs
sanırım pc de işlemcim için stok fan var o yeterli olur gibime geliyor evet önerilerinizi bekliyorum işlemci ve anakart
250 lıraya alacagın anakart+ıslemcı ıkılısı suankınden cok performaslı olmayacaktır onun yerıne anakartın desteklıyorsa ıntel q9450 q9550 2el ıslemcı al derım
belki daha performanslı olarak amd olabilirmi gibisinden düsünüyorum da
şuanki performansın üzere çıkabilecek sistem 250 liranında üstünde olur o neden parayı biraz daha yükselttikten sonra alırsan daha iyi olur
bilmiyorum ana kartımı tam olarak ta sadece işlemcide yükenebiliriz de anakartıma uyrmı uymazmı onuda bilmiyorum . istanbuldayken ucuz alayım diye foxxconun bi ana kartı
bilmiyorum ana kartımı tam olarak ta sadece işlemcide yükenebiliriz de anakartıma uyrmı uymazmı onuda bilmiyorum . istanbuldayken ucuz alayım diye foxxconun bi ana kartı
istersen parça parça al.mesela önce bu paraya amd bir işlemci alırsın bi süre sonrada bütçeyi tamamlayınca anakartını alıp yenilemeyi tamamlarsın