Şimdi Ara

İşlemci + anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım açılmıyor bip sesi yok ekranda tepki yok anakart ve işlemcinin yandığını söyledi bilgisayarcı ne diyorsunuz?

• YANİİ DOSTUM SORULABİLECEK EN ZOR SORU BUYDU İŞTE.. ŞİMDİ NE DİYEYİM SANA EN İYİSİ SEN Bİ PARÇALARI SÖK VE TEK TEK TAK TEKRAR ÖNCE BULABİLİYOSAN BAŞKA BİRİNDEN Bİ İŞLEMCİYİ SÖK İKİ DAKKA DENE OLMADI ANAKARTI DENE AMA ÖNCELİKLE BİLGİSAYARA ELEKTRİK GELİYO MU ONA Bİ BAK ÇÜNKÜ ÇEVREMİZDE O KADAR UYANIK BİLGİSAYARCILAR VAR Kİİ Bİ POWER DEĞİŞECEK ANAKART VE İŞLEMCİ DİYE ATARLAR ORTAYA..

HATTA ARTIK İŞİ İLERLETTİ BİZİM BİLGİSAYARCILAR KIZ İSMİYLE HOTMAİL ALIP SOHBET ETTİKTEN SONRA ÇEVREDEKİ TANIDIKLARA VİRÜS ATANLAR BİLE VAR..

3 KAĞIT NUMARASINDA DÜNYA BİRİNCİSİYİZ

TABİİ BU DEDİĞİİM AZINLIK AMA BUNLARDA VAR İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN ARKADAŞLARIMIZ DA VAR ONLAR ÜZERİNE ALINMASIN SAKIN..

ONLARI TENZİH EDERİMM BENCE SEN SIRADAN BAŞLA DENEMEYE PEKİİ HATA NEDEN OLDU NASIL OLDU DETAYLI Bİ AÇIKLAMA YAPARSAN DADHA DA YARDIMCI OLABİLİRİMM.. ELEKTRİKLERDEN FALAN MI OLDUU NASIL ARIZALANDI YANİİ??

• Arızayı çok detaylı anlatmamışsın ama realromeo79 dediği gibi power supply dan da olabilir. bazen bizim de serviste başımıza geliyor. Tam hdd bozuldu teşhisi koyarken power supply in adilik yaptığını görüyoruz. Bir değiştirmeyi dene yine sonuç alamazsan anakarttan olabilir.
  • hayır pcye elektrik geliyor kesintisiz güç kaynağıda kullanıyorum elektrikten olabileceğini sanmıyorum hiç bir sebep yok birden bire dondu resetledim bir daha açılmadı :(
    arıza tam olarak şu bilgisayar açılırken harddiski görmüyor monitör açılmıyor hiçbir bip sesi yok. harddiski kontrol ettim sağlam teşekkür ederim
  • Sorsaydın ya o cok bılmış bılgısayarcıya işlemci ve anakartı aynı anda yakacak ne yaptım diye.
    hakkaten ne yaptın?
    Sistemini yazar mısın buraya.
  • gigabyte GA-8IPE1000-G intel p4 2.8 box kingston 512mb ram Asus ati-radeon 9600 120gb seagate sata
    hata voltaj dalgalanması diyor ama güç kaynağı var :(
  • alpyanar doğru sölüo kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gigabyte kartta işlemci fanı
    19 yıl önce açıldı
    işlemci
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam voltaj dalgalanmasına verdıgın "güç kaynagı var" cevabı olmamış. yani güç kaynagı zaten olacak. sorun güç kaynagında o zaman.
    quote:

Orjinalden alıntı: ELeKTro_NiCK

gigabyte GA-8IPE1000-G intel p4 2.8 box kingston 512mb ram Asus ati-radeon 9600 120gb seagate sata
    hata voltaj dalgalanması diyor ama güç kaynağı var :(
  • şöyle diyelim UPS var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.