Şimdi Ara

işlemci aldım bilgisayar kendi kendine kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemci aldım (intel core quad 8300) fanınıda yanında verdiler macun suruluydu zaten fanda bende aldım koydum sıcaklıkta bir sorun yok taktım 2 buçuk saat falan oynadım birden ekrandan goruntu gitti bi 10 saniye sonra bilgisayar açılırken ram falan yazıyor ya o sayfa çıktı kaldı sonra pc kapattım açtım düzeldi bidaha yapar diye korkuyorum neden böyle oluyor?

• DeathFire34 D kullanıcısına yanıt
    O sayfada takılı kalması CPU değil RAM^den kaynaklanır sanırım...Genelde O/C yaptıgımda RAM sapıtınca oralarda kalırdı.CPU sağlam merak etmeyin zaten CPU bozuk olsaydı BİOS daha gelemezdiniz
    Psu dan olabilir kullandığın işlemci yeni nesil işlemciler gibi değildir daha fazla elektrik çeker (özellikle oyunlarda) psuda yetersiz kaldığı için bu tip sorunlar olabilir. Ayrnı şekilde grafik kartı ve ram den kaynaklanabilir. Bu dediklerimi test etmek lazım
  • ekran kartı sıfır aldım hd 6570 onda sorun yok ram 4gb onlardan olabilir ekran kartı işlemci yenide ramler eski
    Power söyler misin?
  • tamam kardeş win7 cd mi buldum format attım 64 bit yaptım ondamış halloldu saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.