Şimdi Ara

İşlem POS Cihazından İptal Edildi Fakat Kartımda Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, vakit ayıran herkese şimdiden teşekkür ederim.


    Bir toptancıya 1000 TL ödeme yapmam gerekti. Banka kartım ile ödemek istedim. Şifre doğru ve bakiye kartımda mevcut. Fakat POS cihazı ödemeyi onaylamadı. Red fişi mevcut. Bu sefer mobil bankacılık uygulaması üzerinden bakiyeyi başka bir kartıma aktarım denemek istedim. Bakiyeyi aktardığım kartın bir yüzü kredi kartı, bir diğer yüzü banka kartı. Banka kartına bakiyeyi aktardım ve yine POS cihazı onay vermedi. Kredi kartı limitimden ödemek istedim, POS cihazı yine onay vermedi. 2. denemede POS kullanan çalışan ödemeyi kendisinin iptal ettiğini, ödeme alabilmek için tekrar denememizi söyledi. POS olmayınca ödemeyi nakit olarak yaptım.


    Fakat durum şu ki mobil bankacılık üzerinden bakiyemden para çıkmış görünüyor. Denediğimiz kartların hiçbirinin kart hareketleri bölümünde böyle bir ödeme görünmüyor. Fakat bu kartlara bağlı olan hesabımın hareketlerine girdiğimde 1000 TL'nin çıktığı görünüyor. Bu işlemin dekontunu indirebiliyorum.


    Dekontu ve ilgili fişi POS sahibi çalışana gönderdim ve durumu anlattım. O da ödemenin kendi tarafında da görünmediğini söyleyerek Günsonu belgesini gönderdi. Bu belgede 1000 TL'lik bir işlem görünmüyor.


    Ne yapmalıyım? Hesabımda bakiye görünmüyor. Tekrardan vakit ayıranlara teşekkür ederim.








  • Öncelikle banka ile görüşmenizde fayda var. Durumu izah edin. Mutlaka mantıklı bir açıklama yapacaklardır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.