Şimdi Ara

Islak kekte sıcak savaş! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya açıkçası kişlerin kendi terciihleri bişey denmez ama ben ayrım yapamıyorum eti ülker bifa.........ayrım yapmadan yiyorum türk malı ne diyim doğrudur yamukları olabilir ama napiiiimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: treauquembe

ya açıkçası kişlerin kendi terciihleri bişey denmez ama ben ayrım yapamıyorum eti ülker bifa.........ayrım yapmadan yiyorum türk malı ne diyim doğrudur yamukları olabilir ama napiiiimm

Tamam o zaman benim gibi ayrım yapmaya davet ediyorum seni. Aynı ürün bir çok marka altında satılıyorsa ilk öcne yabancıları ele, Nestle vs. gibi.
    Sonra Türkçe isim olanı tercih et. Eğer Ülker, Eti, Bifa, Saray gibi markaların gözünde bir farkı yok ise sıralamanı bu şekilde yapmanı temenni ederim, Bir Türkçe gönüllüsü olarak.

• Devam edin düşmanlığa devam

Gerisi imzamda konuşur
  • haklısın tamam zaten bifa saray falan hikaye de....ülker hakkında derin ve de ii bilgisi olan var mı?
  • Ben ülker ürünlerini daha lezzetli buluyorum ama. Etiye hiçbir zaman ısınamadım.
  • quote:

haklısın tamam zaten bifa saray falan hikaye de....ülker hakkında derin ve de ii bilgisi olan var mı?

Türk Silahlari Kuvvetleri'nin kara listesinden cikmak icin mehmetcik vakfina rekor bagis yapan firma!

Türkiyenin ermenistan'a yaptığı ambargoyu delerek bu ülkeyle ticaret yapan firma! Hemde bunu Azeri-Ermeni savaşı sırasında tonlarca çikolatayı ermenistana göndererek yaptılar.

Batıya değilde Araplara yatırım yapan marka!

• ASLA ÜLKER ÜRÜNLERİ ALMAM.ÇEVREME DE ALDIRMAM.

VERDİĞİMİZ PARANIN HANGİ ELLERE GİTTİĞİNİ BİLMİYORUZ.ÇÜNKÜ BU PARALARIN BÖLÜCÜ TARİKATÇILARA GİTTİĞİNE DAİR SÖYLENTİLER VAR.

VATAN BİR PARÇA KEKTEN ÖNEMLİDİR HERALDE....
  • ozaman ülkere HAYIRRRRRRRRRRRRRRRR diyorum ben de..teşekkürler bilinçlendirdiğiniz için
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

quote:

haklısın tamam zaten bifa saray falan hikaye de....ülker hakkında derin ve de ii bilgisi olan var mı?

Türk Silahlari Kuvvetleri'nin kara listesinden cikmak icin mehmetcik vakfina rekor bagis yapan firma!

Türkiyenin ermenistan'a yaptığı ambargoyu delerek bu ülkeyle ticaret yapan firma! Hemde bunu Azeri-Ermeni savaşı sırasında tonlarca çikolatayı ermenistana göndererek yaptılar.

senin dinsel inancınla bu konunun ne alakası var ben onu anlamadım eski çin liderinin sözünü söylemen yazman ancak senin inancındın o imza sadece sana konusur bana diil

• quote:

Hem Türk silahlı kuvvetlerine yardım yapıyor hem kötü oluyor, ilginç bir durum.
    Ermenistan ile ticaret meselesini böyle herhangi birisinin ağzından çıkan lafla ciddiye almak doğru değil. Kaynak göstermelisiniz.

Araplara yatırım yapan marka. Bu cümlenin ne anlam içerdiğini merak ediyorum. Türkiye'den Tüm arap ülkelerine ihracaat yapıyor olması mı kötü?
    Yoksa biraz önce yukarıda bir arkadaşın dediği "Kanada'da tüm market raflarında Ülker ürünlerini görebilirsiniz." cümlesinin bu cümlenizle bir ters ilişkisi var mı?

Yatırım yapmak kötü bir şey mi? Mercedes,toyota,honda gibi dünyanın dev markaları Türkiye'ye yatırım yapmışlar, burada fabrika açmışlar, hem kendileri hem biz kazanıyoruz. Kazandıkları tüm parayı buraya mı bırakıyorlar.

Ayrıca arap ülkelerinden bukadar çok korku niye. Tamam bizi sattılar ama sizin deyişiniz sanki AB ülkelerine yatırım yapınca iyi bir şey , arap ülkelerine yatırım yapınca kötü bir şey gibi.
    Araplar bizi sadece sattıalar. AB ülkeleri tümümüzü kontrol etmek istiyor. Hangisi daha kötü. Yatırım yapıp, şirketi büyütmenin kötü olan tarafı neresi?

• Ülker senin babanın mı resmen ülkere avukatlık yapıyosun kafadan sallıcak hali yok kimsenin..

quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

quote:

Ermenistan ile ticaret meselesini böyle herhangi birisinin ağzından çıkan lafla ciddiye almak doğru değil. Kaynak göstermelisiniz.

Araplara yatırım yapan marka. Bu cümlenin ne anlam içerdiğini merak ediyorum. Türkiye'den Tüm arap ülkelerine ihracaat yapıyor olması mı kötü?
    Yoksa biraz önce yukarıda bir arkadaşın dediği "Kanada'da tüm market raflarında Ülker ürünlerini görebilirsiniz." cümlesinin bu cümlenizle bir ters ilişkisi var mı?

Yatırım yapmak kötü bir şey mi? Mercedes,toyota,honda gibi dünyanın dev markaları Türkiye'ye yatırım yapmışlar, burada fabrika açmışlar, hem kendileri hem biz kazanıyoruz. Kazandıkları tüm parayı buraya mı bırakıyorlar.

Ayrıca arap ülkelerinden bukadar çok korku niye. Tamam bizi sattılar ama sizin deyişiniz sanki AB ülkelerine yatırım yapınca iyi bir şey , arap ülkelerine yatırım yapınca kötü bir şey gibi.
    Araplar bizi sadece sattıalar. AB ülkeleri tümümüzü kontrol etmek istiyor. Hangisi daha kötü. Yatırım yapıp, şirketi büyütmenin kötü olan tarafı neresi?

• isteyen yer isteyen yemez ne var bunda herkesin görüşür farklı ama bu ülkede yok yeşil sermaye yok kirli para diye türk teşebbüslerine düşman olundu buda enterasan bir durum her marka birbirinden esinlenebilir ne var bunda ikiside türk firması ikiside sektöründe önemli firmalar isteyen istediğinden alır askerde ülker yoktu eti vardı sadece ozaman onu yedim sivilde ülker yiiyorum cok mu ilgileniyorum hayır damak tadıdır bu nutella ya tonla para veriyoruz milkaya aynı selikde ama türk firmalaırnı beğenmiyoruz bu ülkede halk diye bir firma var bilirsiniz adamlar taklit ediyo bilmem ne ucuz mu ucuz iyi mi bir çok insana göre cok iyi bu ülkede herkesin alım gücü bir değil o yuzden ucuz satanda pahalı satanda kaliteli olanda daha az kaliteli olanada ihityacımız var yeterki biz üretelim tüketelim dısarıya satalım bunun yesili beyazı bilmem nesi olmaz ülkede ekonomin yerlede sürünürken seni eskerin kurturmıcak zaten coktan kurtulmıcak durumda olacaksın

• Sonuna kadar Ülker....Hiçbir zaman Eti yemem...Her zaman Ülker....

Burdaki çoğu kişinin ülkeri aşağılmasının bir sebebi var ki oda biraz dindar bir firma olması...

Daha sonra neymiş efendim ülkerin bütün ürünleri taklitmiş.Neymiş bounty,snickers varmış...Yeri gelince "Kahrolsun Emperyalizm" diye bağırmayıda biliyorsunuz ama...Ne çelişkili insanlar var yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 21 Temmuz 2007; 17:28:54 >
  • olaya bak illa herkes sizin gibi mi düşünecek? öyle düşünüyor öyle yazıyor? babanın mı falan seviyeyi düşürmeyin.

ayrıca adamlar hindistan cevizli çikolata yaptı diye başka kimse yapmıcak mı? fıstıklı yapmışsa onların tekelinde mi fıstıklı çikolata. bizde yapıcaz tabi afiyetle de yiycez.

quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Ülker senin babanın mı resmen ülkere avukatlık yapıyosun kafadan sallıcak hali yok kimsenin..

quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

quote:

• Ülker kalitesi ile, tadı ile her zaman sektörün bir numarasıdır
    Ben tüketici olarak bunu görüyorum.
    Eti'nin de güzel ürünleri var.

Burada ÜLKER'i kötüleyenlerin tek bir sebebi var... O da Ülker'in DİNDAR sahipleri olduğunu düşünmeleri.Bu böyle mi ? Araştırın görün.

Dindar, muhafazakar bir ailenin markasına bile tahammülü olmayan Zavallı'lara gerçekten içim acıyor

ETİ de ÜLKER de bizim milli markalarımızdır...

• Mars,snicker yeriz ülker yemeyiz diyen yok ben elimden geldiğince amerikan malı kullanmamaya özen gösterir aynı zamanda ülker bim vs gibi markaları kullanmam çıkarım göğsümü gere gerede kahrolsum emperyalizm derim..

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Sonuna kadar Ülker....Hiçbir zaman Eti yemem...Her zaman Ülker....

Burdaki çoğu kişinin ülkeri aşağılmasının bir sebebi var ki oda biraz dindar bir firma olması...

Daha sonra neymiş efendim ülkerin bütün ürünleri taklitmiş.Neymiş bounty,snickers varmış...Yeri gelince "Kahrolsun Emperyalizm" diye bağırmayıda biliyorsunuz ama...Ne çelişkili insanlar var yahu...
  • İyi olmuş, almamaya gayret ediyorum etinin ürünlerini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Mars,snicker yeriz ülker yemeyiz diyen yok ben elimden geldiğince amerikan malı kullanmamaya özen gösterir aynı zamanda ülker bim vs gibi markaları kullanmam çıkarım göğsümü gere gerede kahrolsum emperyalizm derim..

quote:

evet ancak bukadar göğüs gerilir zaten ülke içindeki kapital düşmanlığı ülke dışı emperyalizm düşmanlığı tezt üstüne tezat haytta başarılar size
    yahu elimden geldiğince amerikan malı kullanmamak nedemek yahu mcdonalds ın türk restoranlarında kullanılan türk üürünlerine düşmalık yapıyosun ozaman bu nasıl bir mantık ozaman yabancılarda bizim ülke dısı sermayelerimez düşman olsun kullanmasın birtek bizim ülkemizde vardı böle bir bilnc herhalde

• quote:

• quote:

yoooo ben gayet kapilalistim ama taklide ! ayrıca ülkere düşman da değilim olsam işcilere nasıl davrandıklarını söylerdim! parasınıda cemaate veriyorsa o beni hiç ilgilendirmez! sonuçta onun parası!!!

ama şunuda kimse inkar edemez! taklitçi ülker!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.