Şimdi Ara

Islak Hamburger Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taksimde her büfe satıyor. Nasıl yapıldığını bilen var mı? Evde yapıp doya doya yemek istiyorum.

• ???

Islak derken nasıl birşey?
  • Üstüne 1 bardak su dök

İlk kez duyuyorum bu ıslak hamburgeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

???

Islak derken nasıl birşey?

cahal

süper bişi en az 5 tane yiyorum taksim meydandaki büfeden. ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.

@Nuri Alço da pc başından kalkmayanlardan çıkın gezin biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M®t -- 3 Eylül 2007; 15:10:24 >

•  Islak Hamburger Nasıl Yapılır?

şöyle bişey
    içinde sos filan var süper bişey
  • Yha o aslında benim bildiğim ıslak değilde sos war içinde salça we isot falan war kaynatıp üstüne dökülüyor bildiğim kadarıyla...

Ama genede bi sormak gerekir kadıköy'de olsaydım sorardım bizim bi büfe'dede yapılıyor. Yazıcıoğlu karşısında Şöhretler Büfe'dede Var Ama Taksim Hamburger die geçio...
  • ilk defa duyuyorumm ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sütlü Nescafe Nasıl Yapılır ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tatlı'mı o Islak Hamburger denen şey?
  • nasıl yapılır bilmiyorum ama nasıl yenildiğini çok iyi biliyorum. Olsa şimdi en az 5 tane yerim

@tàlhà biraz tatlı bir tat var ama o sosudan dolay. İçinde sadece köfte var diğer hamburger garnitürleri yok
  • İSMİ ISLAK HAMBURGER DİYE GEÇER...

Taksim,Kadıköy,levent,Beşiktaş bazı yerler,üsküdar bazı yerler kime sorarsanız sorun.
  • Beyler siz de sosis haşlarken yaptığınız gibi ketçap biraz isot suya karıştırıp haşlayın sonra hamburgeri içine daldırın aynısı olur

Tabii suyu az olsun suyu çok olursa ıslak ekmek olur
  • mantıklı deniycem bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Üstüne 1 bardak su dök

İlk kez duyuyorum bu ıslak hamburgeri

Onu yapmak zor değil. Hamburgerin ekmeğini salça sosuna batırıyorsun. Sosisli yaparken altta kalan sosla daha güzel oluyor.
  • iğrenç bir şey. sosu için bir tatlı kaşığı nebati yağ , iki yemek kaşığı domates salçası ve 3 su bardağı su kullan. iyice kaynasın hafif pelteli olduğu zaman ocağı kapat
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Beyler siz de sosis haşlarken yaptığınız gibi ketçap biraz isot suya karıştırıp haşlayın sonra hamburgeri içine daldırın aynısı olur

Tabii suyu az olsun suyu çok olursa ıslak ekmek olur

biraz daha anlatırmısın sosis haşlarken suyuna ketçap mı dökeceğiz ?
  • hersey guzel de bundan 5 tane yıyenlerı yurekten kutluyorum.
  • Ben Bostancı Sahilde ki Altın Eldiven (İsmail Karakelle) nin sucuklu ve kaşarlı dürümlerinden 1 oturuşta 5 tane yediğim halde doymadığımı ama kuzenimin:

"Yeter LAAAM. Sabahın 5 i oldu sen hala tıkınmakla meşgulsün. Ben uyumak istiyorum !"

diyerek beni sürükleye sürükleye oradan uzaklaştırdığını hatırlarım.
  • özentiler adapazarı ıslama köftesini alıp ıslak hamburger die satıyorlar.

• Benim bildiğim normal hamburgeri bi buhar kutusuna sokuyolar o hamburger hep buhar yiyio sonra ıslak hamburger oluyo.
  • çok severim her gittiğimde taksime yemeden ayrılmam.. ama bir ben beğeniyorum arkadaşlar sevmiyor nedense.. ama benim çok hoşuma gidiyor. kendine has bir tadı var nefis..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.