Şimdi Ara

İşkur ile ,İşe alınacak 7400 Suriyeli genç icin toplanti yapildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aktroll ve Akp'lilerin uğramadığı konular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

Aktroll ve Akp'lilerin uğramadığı konular
    Kardeşim büyük resmi göremiyorsunuz, algı yaratmayın

Oradaki 7400 suriyeli kardeşimizin hepsi tıp ve mühendislik alanında ülkelerinin en yetkin insanları olup; ülkemizin kalkınmasında büyük rol oynayacaktır.

Tabii yersen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suriyeliler için bürokratik tıkanıklık varsa işleri epey hızlandırabilir.
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    AB'nin yaptığı çakallık bu! Sırf suriyeliler Türkiye'de iş bulsun, yerleşşin, kök salsın, entegre olsun diye yapılan özendirme desteği, Suriyelilerin AB'ye göçünü engellemek için. İşe giren her Suriyeli nin 6 kişilik ailesi olduğunu kabul edersek, toplamda kac Suriyeli Ab'ye gitmekten vazgeçecek siz hesaplayın artık....

Ama hazinemizin 1 euroya bile muhtaç olduğu bu dönemde böyle projeleri geri çeviremiyorlar tabi. Bu muhtaçlığı yaratanlar utanır mı? sanmıyorum!

• Bazi zihinler kardesim diyor ama benim tek kardesim var.Ki bu sizde cok samimiyetsiz.Ulke parcalaniyor siz kardes kardes masalik ,taseronluk yapiyorsunuz utanmadan.

• Bu zor zamanda gerekirse bi 40 milyar lira daha harcamalıyız onlar bizim kardeşimiz. Hatta benim tc numaramı bile onlaRa vermeli. Malum çalışmasak bile gss den bile takarlar.
    Kaç gündür şu zor günde bile faiziyle bile bi kredi veremediler.

• 1 tane Suriyeli çalıştırılmasını bile tasvip etmiyorum ama haber içeriğinde de kamuda ibaresi geçmiyor.

Başlıkta kamuda alım yapılacağı yazılmış ama bulamadım ilgili kısmı bulan haber etsin.

• Millet Silivri soğuk lütfen bekleme yapmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamuda alım yapacak diye nerede yazıyor? İlgili bağlantıda kayıtsız çalışan Türk ve Suriyeli işçilerin kayıtlı çalışan haline getirilmesine yönelik bir projeden bahsediliyor.

Kaldı ki bu iyi bir olay. Suriyeliler kayıtsız çalışıp bir de üstüne devlet yardımı alıyor. Kayıtlı çalışan olursa devletten yardım alamaz maaşlı çalışan olduğu için.

Siyasi görüşüm yok. Ama bu paylaşım asılsız ve yalan bir paylaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

1 tane Suriyeli çalıştırılmasını bile tasvip etmiyorum ama haber içeriğinde de kamuda ibaresi geçmiyor.

Başlıkta kamuda alım yapılacağı yazılmış ama bulamadım ilgili kısmı bulan haber etsin.
    Kayıtsız çalışan Türk ve Suriyeli işçilerin kayıtlı çalışan haline getirilmesine yönelik bir proje bu. Başlığı açan arkadaş ya kendi paylaştığı bağlantıyı bile okumadan açmış.
  • TümAmiraL kullanıcısına yanıt
    Aynen bende burada bir sürü çaresiz üye gördüm sanki. Milleti kışkırtmak için hep aynı üyeler saldırıyorlar forumlarda aklı olan bu üyeler laf etmiyor artık kolay kolay. :)

O yüzden yav he he deyip kendi kendilerine yazsınlar çok komik oluyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 9 Nisan 2020; 20:54:8 >
  • Bu da haberin tarihi "28.01.2019 19:18:59"

Peki biz hangi tarihteyiz!
  • Malum kesim neden sesini çıkarsın ki?

Çoğunun işi görülüyor. Çoğumuzun üniversiteyi bitirip zorla bulduğu işler var ya onlar bu işlere liseyi bitirdiklerinde sahip oluyorlar.

Etrafımızda var görüyoruz, duyuyoruz. Adamların annesi, babası dershane nedir, işsizlik nedir, çocuklarım işsiz kalacak mı, iş bulacak mı diye düşünmüyor ki. Başlarına ağrı bile girmiyor, uykuları bile kaçmıyor. Adamını buluyorlar, evlatları tık diye liseyi bitirince hoopp memur.

Düzen böyle olunca da kimseye laf anlatamıyorsunuz.
  • Biz bi baltaya sap olamadık ..girmediğimiz sınav kalmadı ..biz bir puanla bir yere giremezken yerimize birilerinin adamları girdi ..sonrada hepsine tekmeyi bastılar ..şimdide damdan düşen suriyeliler bize ağa olucak ...hahahahahahahah

• 5 milyon suriden sadece 7.400 kişi mi alacaklar. Çok ayıp.

• Kendi vatandaşın dururken bunları al.

Zor gününde de onları çağır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesör hanımefendi demedimi
    "Vatanımız, vatanınız, evimiz,eviniz, aşımız, aşınız"' diye.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.