Şimdi Ara

iskender ne kadar??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
11.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işe bak bursalılardan iskender fiyatını bilen yok heykeldeki kebapçı iskenderde 17.5 lira falan dı

quote:

Orijinalden alıntı: wedo

quote:

Orijinalden alıntı: tapdk

kent meydanında uludağ kebapçısı var orayı deneyen oldu mu? meydan yokken de garajdaydı yine. oranın iskender'den daha güzel olduğunu duymuştum bir kez. fikri olan söylesin lütfen.
    iskender'de fiyat da 18 lira bu arada.

geçen ay orda yemiştim.Mükemmel bir lezzet.İnanın tatmak lazım.Tuzlu bir mekan ama lezzet harika.İskender yemek için sıra beklemek gerekiyor.Malum ufacık dükkan ve çok kalabalık.Ben gittiğimde gelen müşterilerin altında audi Q7 , mercedes vardı

haklısın ordaki fotoları gördüysen gelenlerden bir sürü ünlü var bursada en iyi yediğim iskender ordaydı zaten bursadan başka yerde iskender yemeyin insanı iskenderden soğutuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 1 Aralık 2009; 21:12:58 >

• 14.5 galiba.
  • Vallaha askerde iken Doğu Anadolu'da bir ilçede idim,çarşı izinlerinde lokantalar bir yemek yapardı o biçim,fiyat - performans olarak müthiş iş çıkarıyorlardı.

7 liraya iskender,karışık ızgara satıyorlardı,adamlar full full dolduruyorlardı,ayrıca ayran,ezme,salata beleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Vallaha askerde iken Doğu Anadolu'da bir ilçede idim,çarşı izinlerinde lokantalar bir yemek yapardı o biçim,fiyat - performans olarak müthiş iş çıkarıyorlardı.

7 liraya iskender,karışık ızgara satıyorlardı,adamlar full full dolduruyorlardı,ayrıca ayran,ezme,salata beleşti.

doldurmasına dolduruyorlarda yediğin et'e benziyormuydu acaba ankaradakiler benzemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR

quote:

Vallaha askerde iken Doğu Anadolu'da bir ilçede idim,çarşı izinlerinde lokantalar bir yemek yapardı o biçim,fiyat - performans olarak müthiş iş çıkarıyorlardı.

doldurmasına dolduruyorlarda yediğin et'e benziyormuydu acaba ankaradakiler benzemiyor

Benzemese yazmazdım değil mi?Doğu'da büyükbaş hayvancılık yoğun olduğu için bol bol et var.Fiyatları da bundan ötürü oldukça uygun.

• bursaya yolum düşerse kesin uğrucam bu uludağ kebapçısına
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR

quote:

Benzemese yazmazdım değil mi?Doğu'da büyükbaş hayvancılık yoğun olduğu için bol bol et var.Fiyatları da bundan ötürü oldukça uygun.

pekala yanlış bir genelleme yapmışım

• Zayıf olan kız arkadaşımı iskender yemeye götürmüştüm , adam başı 35ten 70 TL hesap geldi dumur oldum , allahtan yanımda para vardı
  • Bursa'da köfteci yusuf var. Geçen gitme fırsatım olmuştu en az 1-1.5 kilo köfte yemiştim yani tadı damağımda hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

baydöner'diye bir restorantta 1.5 porsiyon 11 liramıydı neydi. İzmirde Çiğli-Kipa'da görmüştüm.

duble porsiyon 10,5 TL.bugün yedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tapdk

kent meydanında uludağ kebapçısı var orayı deneyen oldu mu? meydan yokken de garajdaydı yine. oranın iskender'den daha güzel olduğunu duymuştum bir kez. fikri olan söylesin lütfen.
    iskender'de fiyat da 18 lira bu arada.

o değilde osmangazi istasyonunun orda bi dönerci var tam ekmek(güzel denebilir) 2 lira bugün yedim param oraya yetiyor
  • kocaelide yemek isteyenlere tavsiyem "Sahan"
    6.5tl ve nefis
    alemdar caddesi aşşağı tarafta otel altınnal karşısında
  • İstanbul/Maltepe - Binço = 8TL.
  •  iskender ne kadar???
  • geçen gün çarşıya çıktığımda önünden geçtim
    mavi renkte bir dükkan tam olarak teyyare kültür merkezi yanıdır,herkes oraya gider ama küçük dükkandır
    toplasan 10 kişi ya sığar ya sığmaz
    4 masa ya var ya yok,ilginç ama orjinal iskender işte istanbullular oraya gider
    üst katı varmı bilmem sadece alt kat için söyledim
    fiyat duvarda yazıyordu kapıdan baktım 17 tl olması lazım 1 porsiyon
  • İSKENDER BÜYÜK
  • Heykelin ordaki iskendercide yemiştim ben 1,5 iskender 20 lira falan ama %100 deyiyor. O lezzeti bir tat harika gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu
    Bursa'da köfteci yusuf var. Geçen gitme fırsatım olmuştu en az 1-1.5 kilo köfte yemiştim yani tadı damağımda hala.

Evet Kofteci Yusuf inanilmaz gelisim kaydetti.İlk acildiginda baya bir hasilat elde etti baya buyuttu yeri.Lezzet olarak da harika hem de gayet ucuz.Kofteden sonra kaymakli ekmek kadayifi yemeden olmaz.
  • Bursa'ya gelcek arkadaşlara tavsiyem Gazcılar'daki Uludağ Kebapçısı'nda yemeleridir.İnanın öyle lezzeti Bursa'da başka yerde bulamazsınız.Bursalılar bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

kadıköy'de iskender iskenderoğlu'nda bir porsiyon 30 lira civarıydı. Gidersen içine oturabilir söylemedi deme

onun torunu geldi yazın bodruma yazlıkları varmış su sporlarına alıştı.

Gümbet sporlarında çalışıyorum çocuk günlük 500 lira bırakıyordu. 3 aylına gelmişler net 2 ay su sporları yapmıştır. Düşünün harcadığı parayı..

Altında porshe
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.