Şimdi Ara

İşitme engelli baban ve annemle kız isteme olayını nasıl yapacağım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen bilir İstanbul'da yalnız yaşıyorum. Tıpkı başlıkta belirttiğim gibi yanlış anlaşılmasın babamla ve annemle gurur duyarım onları çok severim.Babam yıllardır işitme engelli annemle birlikte köyde yaşıyorlar okuma yazmaları yok. İstanbul'da uzun süre birlikte olduğum kızla evlenme kararı aldık fakat bu kız isteme olayları nasıl olacak fikirlerinize, önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. (Akrabalarımızla aramız iyi değil gelmelerini istemiyorum. Evli 3 tane abim var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 2 Şubat 2019; 14:28:33 >

• annen baban ve en büyük abinle gitsen ve abin konuşsa olur. kız arkadaşında önceden ailesine söylerse onlarda neden abinin konuştuğunu bilir ona göre halledersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Sorun çıkmaz

Onu sorun edecek insanlar ise hiç bulaşma..

Babana anana selamlar

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amca-dayı-hala gibi büyüklerden 1-2 kişi götürmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESİMPSON

Cevabınız için teşekkür ederim.
    yukarıdaki arkadaşın söylediği çok makul hocam. kız arkadaşınız ailesine durumu açıklasın, anne babanız sizle olsun ve en büyük abiniz usulüne göre konuşmasını yapsın, en güzel yolu bu bence de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @El-Ezher Allah razı olsun hocam.Çok teşekkür ederim. Öyle güzel dua etmişsiniz ki selamlarınız da bizzat telefonda ileteceğim.

@156b Teşekkür ederim hocam . Öyle bir insana rastladım ki ben dert ediyorum o etmiyor. Allah ondan ve hepimizden razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 2 Şubat 2019; 14:27:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.