Şimdi Ara

Isıtma İçin Klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salonum 24 metrekare , 2.kat ve camlar pimapen salondaki d.gaz sobasını kaldırıp ( diğer odadaki küçük soba aktif olacak ) klima almak istiyorum fakat dediğim gibi ısıtma amaçlı ve sadece akşam 19.00'dan sonra çalışması amacıyla , vestel platinium serisi düşünüyorum ödeme kolaylığı olduğu için . Ne düşünüyosunuz .?

• Merhaba,
    vestelin ısıtmada başarılı oldugunu düşünmüyorum.Isıtmada Hitachi başarılıdır.Bu markaya bir bakın isterseniz.Bu forumda kullanıcıları var,yardımcı olurlar.
  • inverter fujitsu bakın tavsiye ederim
  • ısıtma için kullancaksanız bulunduğunuz yer çok önemli sizin almak istediğiniz vestel r22 gazı ile çalışıyor r22 gazın özelliği ise -7 derece donabilmesidir buda klimanın -7 den sonra çalışmayacağı anlamına gelir,0 derecenin altında performansı düşer. bulunduz yer 0 derecenin altına düşmüyorsa platinumu alabilrisiniz memnunda kalirsız. ama daha çok soğuk oluyorsa size tavsiyem inverter bir klima almanız yönünde olur. ve arkdaşların tavisye ettiği hitacihi ve fujitsi ikiside iyidir.
  • Mesajlar için çok teşekkür ederim İstanbul da b.evlerde oturuyorum -7 yi pek görmüyoruz ama 0' ın altında da sorun yaşamak istemem...
  • ozaman inverter bir klima tercih edin.inverter klimaların kullandığı r410 gazıdır -15 derecek kadar donmaz.
  • inverter klimalarında fiyatları baya bi yüksek çıkıyor fakat hitachi ve fujitsu ların fiyatını öğrenemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1500ytl civarı fujitsu asya09 12.300 nominal ısıtma,18.000e kadar çıkar ısıtmada
  • Zibro 20xx serisi yüksek performans
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.