Şimdi Ara

Isınma Sorunu Olmayan Mağazadan Elden Alınacak F/P Laptop (Max 2000-2500 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isınma sorunu olmayan, mağazadan gidip elden alınacak, max 2000-2500 TL'ye fiyat/performans laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Biraz araştırdım da sony ve asus laptoplarda ısınma sorunu olmuyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ayrıca pc de kasılmalar, takılmalar filan da olmasın yani yağ gibi olsun :)

• aralarında baya fark var,
    sony = 2gb 64 bit ekran kartı
    sony = ultrabook işlemci
    sony = plastik kasa
    sony = 8gb ram
    sony = hd 1366x768

asus = 4gb 128 bit ekran kartı
    asus = QM işlemci (quad core)
    asus = 12 gb ram
    asus = metal kasa
    asus = full hd 1920x1080
    asus = blu-ray okuyucu

bütçe 2500 max ise toshiba'lara bakabilirsin,http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TOSHIBA-Satellite-L50-A-1CZ-15-6-in%C3%A7-Core-i7-4700MQ-2-4-GHz-8-GB-1-TB-Notebook,103452,465625,1034537.html?langId=-14

• Son yolladığın olan toshiba metal kasa mı? Isınma veya belli bi zamandan sonra kasma yapar mı?
    @FyCum
  • Toshibada metal diil, toshibada bi sıkıntı çekmezsin en az sony kadar kalitelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FyCum

Toshibada metal diil, toshibada bi sıkıntı çekmezsin en az sony kadar kalitelidir.

Seni de yoruyorum ama şöyle 2499 TL ye filan yüksek çözünürlüklü (1920x1080) ve çelik kasalı bi laptop var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Toshibada metal diil, toshibada bi sıkıntı çekmezsin en az sony kadar kalitelidir.

Seni de yoruyorum ama şöyle 2499 TL ye filan yüksek çözünürlüklü (1920x1080) ve çelik kasalı bi laptop var mıdır?

o fiyatta full hd olunca işlemcisi Ultrabook oluyor yada rami 6 oluyor yada ne biliyim işlemcisi i5 oluyor kısacası bir yerden verirken bir yerden alıyorlar..
    aklıma senin bütçene en yakın gelen makina buhttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-380590-y510p-notebook-core-i7-240ghz-8gb-1tb-sshd-2gb-156-w8--tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69622

• quote:

quote:

quote:

o fiyatta full hd olunca işlemcisi Ultrabook oluyor yada rami 6 oluyor yada ne biliyim işlemcisi i5 oluyor kısacası bir yerden verirken bir yerden alıyorlar..
    aklıma senin bütçene en yakın gelen makina buhttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-380590-y510p-notebook-core-i7-240ghz-8gb-1tb-sshd-2gb-156-w8--tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69622

O zaman metal olmasın ya Biraz araştırdım da metal kasa full oyun oynayanlar içinmiş. Alacak arkadaş sürekli oyun oynayan biri değil. Pek ısınma sorunu olmasın, en ufak takılma bile olmasın yeter aslında. Ama ekran kartı yine de iyi olmalı. Üstteki lenovonun ekran kartı kaç bit acaba?
    @FyCum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 24 Kasım 2013; 22:41:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman metal olmasın ya Biraz araştırdım da metal kasa full oyun oynayanlar içinmiş. Alacak arkadaş sürekli oyun oynayan biri değil. Pek ısınma sorunu olmasın, en ufak takılma bile olmasın yeter aslında. Ama ekran kartı yine de iyi olmalı. Üstteki lenovonun ekran kartı kaç bit acaba?
    @FyCum

128

• 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    önemli olan bit ve gb değil mimaridir
  • hocam usttekı leptoplar o fıyatın hakkını vermezler benım sahsı fıkrım Msı GE serısıne bakman sanalmarketımde GE 70 2500 tl olması gerekıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: moogliecake

hocam usttekı leptoplar o fıyatın hakkını vermezler benım sahsı fıkrım Msı GE serısıne bakman sanalmarketımde GE 70 2500 tl olması gerekıyordu

Elden almamız lazım. Arkadaşım öyle istiyor.
    Şimdi elden mağazadan alabileceğimiz 2000-2500 TL arası en iyi pc hangisidir? Isınma ve kasma olmaması lazım. Aşırı bi şekilde oyun da oynanmaz ama arada oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 25 Kasım 2013; 2:52:30 >
  • Geçen hafta kardeşime ge70 2oe i5 4200 işlemcili modeli sanalmarketimden 2530 a taksitli aldık kesinlikle tavsiye ederim.

• hatırladıgım kadarıyla sanalmarketımın magazası olması gerek ben ıst cevresı olmadıgımdan bılmıyorum o tarafta olanlardan bılgı al

• quote:

Orijinalden alıntı: moogliecake

hatırladıgım kadarıyla sanalmarketımın magazası olması gerek ben ıst cevresı olmadıgımdan bılmıyorum o tarafta olanlardan bılgı al

Hatay'dan elden almamız gerek. Dediğiniz mağaza Antalya'da varmış galiba. Aynı ürün teknosa, mediamarkt, vatan, bimeks,... gibi yerlerde yok mu acaba?

@porsche911turbo
    Dediğiniz laptop bu mu acaba?
    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe267xtrdos-hediyeli/p_51366/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 25 Kasım 2013; 12:53:03 >

• evet antalyada msi mağazalarda yok vatana gelmiş sanırım ama en iyi fiyat sanalmarketteydi.faturalı full kutu sırt çantalı mousepadli metro isimli bi oyun kuponu yolladılar kutuda

• Foto atabiliesem atıcam
     Isınma Sorunu Olmayan Mağazadan Elden Alınacak F/P Laptop (Max 2000-2500 TL)

Isınma Sorunu Olmayan Mağazadan Elden Alınacak F/P Laptop (Max 2000-2500 TL) Isınma Sorunu Olmayan Mağazadan Elden Alınacak F/P Laptop (Max 2000-2500 TL) Isınma Sorunu Olmayan Mağazadan Elden Alınacak F/P Laptop (Max 2000-2500 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 25 Kasım 2013; 13:15:32 >

• @porsche911turbo

Evet, msi pc ler harika. Tam bi oyun canavarı ama arkadaş tutturdu elden mağazadan alacaz diye
    O kadar mağaza aradım. Koskoca msi laptop satan sadece vatan var. O da en ucuzunu 3200'e satıyor.
  • Far cry 3 kenar yumuşatma 2x te diğer herşey full 24-26 fps. highta ise 29- 32 fps iki ayarda da en ufak kasılma donma olmadı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.