Şimdi Ara

Isınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus n550jk-cn090h laptopumda ısınma sorunu yaşıyorum notebook soğutucu fan alıcam tavsiyeleriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fan tavsiyesi vermeyecem ancak başka söyleyeceklerim var, isminin dizüstü olduğuna aldanmayın masaüstü kullanın, fan kanalları ve ısgarası tozla dolu olabilir, temizlenmesi de gerekiyor olabilir, inanılmaz derecede farkediyor temiz hali, bunlardan sonra yine ihtiyacınız olursa o zaman fan için para harcarsınız.
  • Dediğiniz gibi %80 masanın üzerinde kullanıyorum laptopu bilgisayar daha 2 haftalık bile değil fanların kirli olduğunu sanmıyorum fan almak şart sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: asus199

Dediğiniz gibi %80 masanın üzerinde kullanıyorum laptopu bilgisayar daha 2 haftalık bile değil fanların kirli olduğunu sanmıyorum fan almak şart sanırım

havalarda çok sıcak..uzun süreli kullanımlarda ısınmayı arttırıyor olabilir..fanlar masanın üstüne konulduğunda işlevi azalıyordur..zalman soğutucu öneririm biraz pahalıdır ama kaliteli ve faydalıdır..
  • Açıkçası laptopa o kadar para verdikden sonra 50 tlden fazla veresim gelmedi soğutucuya düşük fiyattada seçenek gerçekten fazla .laptopu servise yolladım yenisiyle değişecek bakalım gelen laptopda değişiklik olucak mı...

• quote:

Orijinalden alıntı: asus199

Açıkçası laptopa o kadar para verdikden sonra 50 tlden fazla veresim gelmedi soğutucuya düşük fiyattada seçenek gerçekten fazla .laptopu servise yolladım yenisiyle değişecek bakalım gelen laptopda değişiklik olucak mı...

donanımsal bir arıza var ise değişim yapacaklarını düşünmüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.