Şimdi Ara

Isınma ile ilgili bir sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biliyorum forumda konusu çok geçti ama benim yaşadığım sorun biraz daha farklı.Şöyle ki; electroworldden aldığım HP DV6 6010et laptop'ımı 4 ay sonra fanından normal fan sesinin üzerinde hırıltılı bir ses gelmesi ve bataryasının çıkarılamaması sorunları ile servise verdim. Tam 20 gün sonra ancak alabildim fan ve anakart değişimi yapılmış, parçalar ithal edilmiş. Bu laptop'ı alırken revisionına da baktım D2 ve seri no: 114 lü bir numara. Bahsi geçen ısınma sorunları ile karşılaşmamıştım ta ki servisten geri alana (02.02.2012 perşembe akşamına) kadar. Bu zamana kadar sistem en fazla 70 C leri görmüşken, servisten geldikten sonra oyunlarda 90 C leri görüyor. Acaba sıcaklığı ölçen programı(msiafterburner) artık hatalı ölçüyor olabilir mi? GErçek sıcaklık değerini nasıl tespit edebilirim? Çünkü sıcaklıktan dolayı kapanma yaşamadım şimdilik tabi.
    Benzer bir sorun yaşayan oldu mu? (Güç modu hp tarafından önerilen)
    Anakart değişince alırken bakmış olduğum revision ve serisi de değişmişmidir yoksa bunlar anakarttan bağımsız mıdır?Çünkü hem programla (core temp) baktığımda revision ı hem de laptopta (bataryanın takıldığı yerde) hala aynı seri no yazıyor.
    Açıkçası laptop'ı tekrar servise vermek de istemiyorum.Ancak bu sıcaklık sorununu bu ankara soğuğunda yaşıyorsam yazın daha büyük sorunlar da yaşar mıyım diye de korkuyorum. Nasıl bir çözüm önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclops -- 3 Şubat 2012; 21:44:44 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.