Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • memur adayı olursa 2550
    olmazsa mokoko
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmæn

Hayırlı olsun bu arada hangi üniversiteden mezunsunuz?

Karadeniz Teknik
  • Donanımhaber de tuvalet bekçisiyim. 3 bin lira maaş alıyorum ama yetmiyor. Küçük 2 lira
    büyük 4 lira
    çok büyük 7 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite mi?
  • quote:

Üniversite mi?

Evet

• Hangi üniversite hangi bölüm ?
  • Muhasebe 2200

• quote:

Hangi üniversite hangi bölüm ?

Bilkent bilgisayar

• üniversitede okuduğum için benim bir maaşım yok ama fikir vermesi açısından babamınkini söyleyebilirim.

kendisi 1970 doğumlu ve 1991'da odtü endüstri'den mezun olmuş. mezun olduktan sonra ilk yıllarında birkaç farklı şirkette mühendislik yapmış. sonradan elektrik üzerine bir şirkette sabit çalışmaya başlamış ve orada yıllarca işine önem vererek çalıştığı için yükselmiş. sonra ise yine aynı alanda üretim yapan ama gerçekten çok daha büyük bir firmaya geçiş yaptı (2005 falandı yıl sanırım). o firmada bir müddet çalıştıktan sonra önce genel müdür yardımcısı, ardından da genel müdür oldu. şu an şirketin kurucusu ve ceo'sundan sonra şirketteki en yetkili kişi. geçen gün bi yolunu bulup sordum maaşını maaşları bir ay tek bir ay çiftmiş ve eline verilen net para bir ay 15 bin, bir ay 30 bin tl oluyormuş. yani ortalamasını alırsak ayda 22-23 bin tl civarı maaşı var.

tabiki de onun zamanında iyi tahsil yapan insan az olduğu için daha hızlı yükselebilmiş. şimdi çok daha fazla rakip var, şimdiki odtülülerin bilkentlilerin vs. işi çok daha zor tabiki. ayrıca babam biraz iş koliktir

• 3d artist olcam. Tahminen maaş 2 bin civarında başliyicak. 2 sene sonra editlerim.
  • Bilgisayar teknikeri 2550 tl. Allah bereket versin.

• Starbucksta baristayım 1750tl civarı işte yol yemek dahil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

üniversitede okuduğum için benim bir maaşım yok ama fikir vermesi açısından babamınkini söyleyebilirim.

kendisi 1970 doğumlu ve 1991'da odtü endüstri'den mezun olmuş. mezun olduktan sonra ilk yıllarında birkaç farklı şirkette mühendislik yapmış. sonradan elektrik üzerine bir şirkette sabit çalışmaya başlamış ve orada yıllarca işine önem vererek çalıştığı için yükselmiş. sonra ise yine aynı alanda üretim yapan ama gerçekten çok daha büyük bir firmaya geçiş yaptı (2005 falandı yıl sanırım). o firmada bir müddet çalıştıktan sonra önce genel müdür yardımcısı, ardından da genel müdür oldu. şu an şirketin kurucusu ve ceo'sundan sonra şirketteki en yetkili kişi. geçen gün bi yolunu bulup sordum maaşını maaşları bir ay tek bir ay çiftmiş ve eline verilen net para bir ay 15 bin, bir ay 30 bin tl oluyormuş. yani ortalamasını alırsak ayda 22-23 bin tl civarı maaşı var.

tabiki de onun zamanında iyi tahsil yapan insan az olduğu için daha hızlı yükselebilmiş. şimdi çok daha fazla rakip var, şimdiki odtülülerin bilkentlilerin vs. işi çok daha zor tabiki. ayrıca babam biraz iş koliktir

• Emekli
    2900

• Böyle bir babam olsaydı keşke . Maddiyat falan filan tamam ikinci planda hayat bize başrol vermedi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

üniversitede okuduğum için benim bir maaşım yok ama fikir vermesi açısından babamınkini söyleyebilirim.

babanın maaşıyla mı hava atıyorsun öyle bir anlattın ki çok daha fazlasını beklemiştim

• 23 bin daha ne bekliyorsun be :D

• Ogretmen. Ekderslerle beraber 3800 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

23 bin daha ne bekliyorsun be :D

ballandıra ballandıra anlatmış, daha fazla olduğunu düşündüm elbette
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.