Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maaş durumu :kimse beni anlamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

Orijinalden alıntı: osmæn

Öncelikle ben başlayayım ablamdan örnek vereceğim ben daha öğrenciyim
    Mesleği:Aile Hekimi (Tus'a girmek istemedi)
    Maaşı:4000 TL
    Son olarak işinden çok memnun rahat fakat artık uzman hekim olmak istiyor aile hekiminde bilgileri iyice köreliyor

Aile hekimliklerinde hemşire 4 alıyor aile hekimi en düşük 6.5 8-9 a çıkıyor tabi bizimki ilçe merkezde biraz düşüyordur maaşlar

hangi hemşire 4bin alıyor öyle bir türkiye yok
  • yurt dışında kazancı olanlar yazmasa da olur boşu boşuna bizleri ezmeyin Türkiye de. ben bilişim işinle uğraşıyorum servis hizmeti aylık bürüt 2500 tl giderler sgk yol masrafı ve diğer giderler düşünce net 300 lira aylık gelir var yeri geldiğinde o bile olmuyor aylarca. Klasik Türkiye gerçeği. tek sorumlusu devlet faturanın ne olduğuna bakmadan bodoslama % 40 kesinti yapıyorlar ödeme alın dı mı alınmadı mı bakan yok birde pişkin şekilde ver parayı yapıyorlar.
  • Gümrük muhafaza memuru. 24 saat çalışıyorum, 24 saat dinleniyorum. 1800 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucketthead -- 8 Ağustos 2015; 10:03:22 >
  • Aselsanda test teknisyeniyim 2874

• quote:

Orijinalden alıntı: kadiryel2

Merhabalar size birşey danışmak istiyorum :

Lise stajını hafta içi 3 gün yapmamızı istiyorlar okul boyunca (8 ay) ve ben üniversite sınavında çıkacak sorular hakkında hiç birşey bilmiyorum çünkü şuana kadar işlemedik. Okul türüm yüzünden (meslek lisesi) bize kimya, matematik vb. konuları hiç öğretmiyorlar ama sınava sokuyorlar böyle bir saçmalık var. Planım şu : hafta içi 3 gün boyunca staja gitmem gerekirken ben evde oturup üni. sınavına çalışmak istiyorum. bir bilgisayar tamir dükkanıyla anlaşıp naylon staj yapsam ve yakalanırsam sonucu ne olur? sınıf tekrar ımı yoksa staj tekrar ımı son senem oldugu için 2 side aynı anlam taşıyor stajım iptal edilirse 8 ay tekrar yapmak zorunda kalırım sizce ne yapmalıyım

staj tekrarı ayrıca mezuniyet evraklarını teslim etmeyip gıcıklık yapabilirler bir çok okulda böyle eğitimci var ve ayrıca devletin kaypaklığı yüzünden hep bu olanlar. üniversiteyi bitirsen bile gerçek staj yap sonra işe girdiğinde başını duvarlara vurabilirsin niye gitmedim diye çünkü üniversite mezunu adamı alan direk altılı koşusundaki at zannedip üstüne binebiliyor. adam olan zaten üniversite bitse dahi en az 2 yıl mesleki deneyim gerektiğini bilir ona göre davranır.

• karı koca öğretmen aylık gelir 7000 - 7500 tl ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR

Lafım okuyanın para kazanmadığı devir diyen arkadaşıma benden daha rahat ve maddi anlamda daha iyiysen bravo hemde okumadan. tabi bu işler kolay değil, herkes gezerken sen ders çalışacaksın, herkes uyurken sen yarınki sınavı düşüneceksin. düşünceden uykusuzluktan kilo verecek, dişlerini sıkmaktan ağzında diş kalmayacak ama emeğinin karşılığını aldığın zaman işte o pahabiçilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aedan kullanıcısına yanıt
    merhaba boğaziçi üniversitesi yönetim bilişim sistemlerinde okuyorum. daha hazırlıktayım bölümle ilgili hiç ders almadım. acaba mezun olduktan sonra bir bankada çalışmaya başlayıp yükselebilir miyim? 5-10 yılda yaşadığım şehirde (kırklarelinde yaşıyorum hem aileme yakın olurum hem de çoluk çocuk büyütmek için güzel bir şehir) bir bankaya müdür filan olarak atanabilir miyim? ve bu banka müdürleri ne kadar kazanıyor? 60-70bin nüfusluk şehirde en fazla ne kadar yükselebilirim?
  • İnşaat mühendisi - 2700 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

Insallah eylulde ogretmenim vallahi ne veriyorlar bilmiyorum amac vatana millete hayirli evlat yetistirmek.

Kpss sinavini hallederim diyen varsa cok guzel meslek tavsiye ederim fakat benim bransi okumayin

keşke kazanmak ile kalsa birde ümmetçileri aşabilmek var onu es geçmişsin artık okumakta kesmiyor ümmetçi olacaksın o zaman okumasan da istediğin yer senin.
  • Saglik memurlugu ortala doneriyle birlikte 2900

• Mali müşavirim, Ayrıca Bilirkişilik yapıyorum 5000-6000 arası
  • Belirli bir maaşım yok iddaadan ne kadar tutturursam

• Ceko mezunuyum . Calismiyorum. Baktim istedigim teklifler yok bir yil once ing ve ruscaya basladim gayet iyi gidiyor. Bir yil daha dil egitimi aldiktan sonra is hayatina atilmayi dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Kardeşim, gidin görün kaç saat çalıştıklarını. Kimisi azarlar, kimisi ukala gibi davranır, yüzleri her daim asık, mahkeme duvarı gibi. Anca %1'lik kısım işini severek yapıyor, geri kalan da sizler gibi paraya tapıyor.

sen de 300 hastayla uğraş senin de yüzün mahkeme duvarı gibi olur. hastalar oraya tedavi olmaya geliyorlar güler yüz görmeye değil. ancak sizin gibi psikolojik sorunları olan adamların böyle garip istekleri olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Şu anki işimi söylemiyim ama freelance cevirmenlik ve desifre yaptigim zamanlar, ozellikle desifrede dakikasi 20 liraya calisiyordum. Bir proje 120 dakika falan oluyordu, benim onu bitirmem de 300 dakika falan suruyordu kontrollerle. Her gun bir tane yapilabilirdi eger is gelirse ve kafa kalirsa. Alisinca kolay geliyor bir sure sonra.

Cevirili desifre veya Turkce desifre olayini tavsiye ederim. Isimden firsat buldukca ve iyi teklifler geldikce arada yapmaya calisiyorum. Easy money dedikleri tabire cok yakin gercekten de.

nasıl öğrenilir bu meslek biraz bahseder misin ?
  • 8/1 polis memuru, bekar

Maaş 2876,76 kuruş
    Banka promosyonu 44 tl
    Terör tazminatı 203 tl ( İstanbul için geçerli, bazı illerde daha fazla, bazılarında hiç yok)
    Ücretsiz iett kart.

12/24 çalışma usulüne göre aylık 240 saat mesai, yıllık 20 gün izin. 2 aydır izne çıkma istiyorum ama çıkamıyorum. Kimse özenmesin olmasın, 15 günlük polis dün şehit oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: FighterFlanker

Gümrük muhafaza memuru. 24 saat çalışıyorum, 24 saat dinleniyorum. 1800 TL.

Hocam ciddi misiniz? 24/24 çalışma şekli mi kaldı, başka izniniz varsa bilemem tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

Insallah eylulde ogretmenim vallahi ne veriyorlar bilmiyorum amac vatana millete hayirli evlat yetistirmek.

Kpss sinavini hallederim diyen varsa cok guzel meslek tavsiye ederim fakat benim bransi okumayin

keşke kazanmak ile kalsa birde ümmetçileri aşabilmek var onu es geçmişsin artık okumakta kesmiyor ümmetçi olacaksın o zaman okumasan da istediğin yer senin.

Onların dayıları varsa, onların dayılarından da büyük Allah var, böyle düşünmeyin çalıştıktan sonra bir kapı kapanırsa bir kapı açılıyor.
    Tabi inancınız nedir bilemem,

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

merhaba boğaziçi üniversitesi yönetim bilişim sistemlerinde okuyorum. daha hazırlıktayım bölümle ilgili hiç ders almadım. acaba mezun olduktan sonra bir bankada çalışmaya başlayıp yükselebilir miyim? 5-10 yılda yaşadığım şehirde (kırklarelinde yaşıyorum hem aileme yakın olurum hem de çoluk çocuk büyütmek için güzel bir şehir) bir bankaya müdür filan olarak atanabilir miyim? ve bu banka müdürleri ne kadar kazanıyor? 60-70bin nüfusluk şehirde en fazla ne kadar yükselebilirim?

Evet bir bankaya rahatlıkla girersin. Ama ybs okuyup bu kadar küçük mü düşünüyorsun cidden? Şube müdürlerinin kazancı bankadan bankaya değişir. 3-5 bin tl arasındadır genelde. Ama yükselme ihtimalin yok denecek kadar az. Ayrıca müdürler çok fazla tayin alıyor. Kendi şehrinde kalmama olasılığın yüksek.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.