Şimdi Ara

Reanimal {PC ANA KONU} {Çıktı/2026} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bugünün sonuna kadar steam'e de friend pass geliyormuş. Aşırı tepki sonrası karar verdiler sanıyorsam (dev söyledi, bugünün sonuna kadar derken muhtemelen abd saati)

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Oyunu bitirdik, çok beğendik. Ses, sanat tasarımı ve atmosfer konusunda çok başarılı sanki animasyon izliyormuşum gibi hissettiriyor sizi alıp götürüyor harika, bu ekip gerçekten bu işin ustası. Ucu acık bitti muhtemelen DLC gelecek. Reanimal {PC ANA KONU} {Çıktı/2026} 

Ön yargıları olanlar varsa bu tarz oyunlara, kesinlikle ön yargıları bırakıp oyunu oynayın. Bu yılın en çok beklediğim 2A yapımlarından birisiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4D225B8B -- 14 Şubat 2026; 14:31:13 >
  • Bu oyun çok 16 pin konnektör yakar baya spike yapıyor ekran kartı güç tüketimi. Bunun dışında desteklediği halde dualsense i görmedi specialK ile xbox modunu aktif ettim steam input olmadan dualsense ile oynayabilen varmı?

• Hocam Steam Season Pass sayfasına göre Temmuz 2026 - Mart 2027 tarihleri arasında oyuna 3 tane DLC gelecekmiş. Takip ettiğim bir yapımdı, almayı da düşünüyordum ama sanırım seneye tüm ek paketler gelince girişirim. O zamana kadar iyi bir indirim de alır zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

çok az konuşma var olanlarda kısa kısa cümleler

Reanimal {PC ANA KONU} {Çıktı/2026}
  • 3 saatte bitirdim. atmosfer, tasarım, müzikler falan şahane. lakin yapım bunların üzerine çıkamıyor. evet müthiş bir evren var ama derinliği kısıtlı kalmış. puzzlelar, bosslar çok basit kalmış ilk 2 oyuna göre sanki yürüme simülasyonu gibi hissettim. ayrıca bu sefer ciddi ciddi hikayesini karanlık bir tonda anlatıyor, bazı kişiler için rahatsız edici bile olabilir.

neticesinde bu serinin fazla bi alternatifi yok. çıkışını bekliyordum ve beğendim. bu kadar yani biraz daha üstüne koymasını beklerdim.

• Oyunu 3 saattir oynuyorum. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki atmosfer ve grafikler mükemmel. Sanat tasarımı kusursuz.

Her şey o kadar etkileyici ki oyun bitmesin diye yavaş yavaş oynuyorum. Yapanların ellerine sağlık.

Grafik konusunda adamlar çığır açmış. Sanki PS6 oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 22 Şubat 2026; 7:43:51 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.