Şimdi Ara

İşimi görecek bir sistem toplayabilir misiniz? :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ofis uygulamaları için bir bilgisayar toplamak istiyorum. Takılma donma yapmasın. İleride yükseltmeye falanda müsait olsun istiyorum. Çokta kötü olmasın ama. İstediğim parçaları aşağıda listeledim. Yardımcı olursanız sevinirim.

1. İşlemci (intel tercihim)
    2. Anakart (On board Ekran Kartı, Usb 3.0 veya sata III olmalı mı bilemedim)
    3. HDD (500 GB yeterli ama sanki 1 GB arasında fiyat farkı fazla değil gibi)
    4. Kasa (Büyük kasa istemiyorum. Küçük ve sessiz olması tercihim)
    5. RAM (sanırım 4GB işimi görür)

Vatan dan toplamak istiyorum. Teşekkürler.

• Hocam onboard ekran kartı kullancaksanız AMD ' nin A serisi işlemcilerini öneririm ;

AMD A8 7600 Soket FM2+ 3.8GHz 4MB Cache 65W 32nm İşlemci + R7 GPU 303 TL
    ASUS A58M-A/USB3 A58 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) USB 3.0 DVI&HDMI Anakart 174 TL
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 259 TL
    Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk 158 TL
    COOLER MASTER CMP-350 500W MidT ATX SİYAH KASA 180 TL

Toplam 1074 TL

Bunun gibi bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradisia -- 13 Aralık 2014; 23:16:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snbarca

Hocam onboard ekran kartı kullancaksanız AMD ' nin A serisi işlemcilerini öneririm ;

AMD A8 7600 Soket FM2+ 3.8GHz 4MB Cache 65W 32nm İşlemci + R7 GPU 303 TL
    ASUS A58M-A/USB3 A58 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) USB 3.0 DVI&HDMI Anakart 174 TL
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 259 TL
    Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk 158 TL
    COOLER MASTER CMP-350 500W MidT ATX SİYAH KASA 180 TL

Toplam 1074 TL

Bunun gibi bişey

Cevabiniz icin tesekkur ederim. belki sonra ekran karti alabilirim. simdilik cok para vermek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünülebilir
  • musto44 M kullanıcısına yanıt
    Bu sisteme sonradan aldığınız ekran kartını da takabilirisiniz
  • quote:

Bu sisteme sonradan aldığınız ekran kartını da takabilirisiniz

Fiyati biraz daha dusurerek intel islemcili bir sistem yapabilir misiniz? yoksa fiyat duserse sistem cok mu kotu olur.

şuan için kötü olmaz ama ömrü çok kısa olur

• quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

düşünülebilir

Anakart markasini hic duymamistim. digerleri iyi gibi. tavsiyeniz icin tesekkur ederim. tavsiyeleri birlestirip bir karar verecegim artik. fiyati biraz daha dusurebilir miyiz acaba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: musto44

quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

düşünülebilir

Anakart markasini hic duymamistim. digerleri iyi gibi. tavsiyeniz icin tesekkur ederim. tavsiyeleri birlestirip bir karar verecegim artik. fiyati biraz daha dusurebilir miyiz acaba :)

hocam asrock çok iyi bir markadır. yani baya bilinen tanınan bir markadır. ama malasef ülkemize fazla ürünü gelmez.çıkardığı modellerin çok azı geliyor.

Asrock , ASUS anakartlarının fiyat/performans şekline getirilmiş hallerini yapan bir firma gibidir.Daha ucuz diyorsanız da testerenecmi'nin sistemdeki kasa ve PSU yu çıkarıp yerine benim yazdığım kasayı koyabilirsiniz

• quote:

Asrock , ASUS anakartlarının fiyat/performans şekline getirilmiş hallerini yapan bir firma gibidir.Daha ucuz diyorsanız da testerenecmi'nin sistemdeki kasa ve PSU yu çıkarıp yerine benim yazdığım kasayı koyabilirsiniz

Evet kasayi degistirirsem sanirim hallolur. peki hangi sitelerden alabilirim. vatan a bakacagim. onun haricinde guvenebilecegim hangi siteler var. Birde onlar parcalari birlestirip gonderiyor mu, yoksa kendim mi halledecegim.

• Vatan parcaları montajlıyor ama internetten yapılan alışverişlerde değil , mağazadan gidip almalısınız.Eksen bilgisayar , Gold bilgisayar , inventus , Exa bilgisayar gibi yerlerden forumumuzda alışveriş yapan arkadaşlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradisia -- 14 Aralık 2014; 1:34:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vatan parcaları montajlıyor ama internetten yapılan alışverişlerde değil , mağazadan gidip almalısınız.Eksen bilgisayar , Gold bilgisayar , inventus , Exa bilgisayar gibi yerlerden forumumuzda alışveriş yapan arkadaşlar var.

Hocam. Bilgisayarı eksenden toplayayım dedim ama sizin belirttiğiniz kasa yok sanırım. Aşağıdaki linkteki kasa var. Watt değeri düşük ama. Bu olur mu?

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=99859&ttype=Details#pt

Yeter de ilerde ekran kartı takarsan sıkıntı olur
  • quote:

En az 500 watt mi olmali. Asagidaki kasa nasildir acaba. kucuk ve sessiz midir? psu su yeterli olur mu

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=100144

• quote:

Orijinalden alıntı: musto44

quote:

En az 500 watt mi olmali. Asagidaki kasa nasildir acaba. kucuk ve sessiz midir? psu su yeterli olur mu

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=100144

Bunu alcağınıza ilk gösterdiğiniz Coolermaster kasayı alabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.