Şimdi Ara

İsim hakkı almak için ne yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar örneğin bir web sitesi açtınız örnek olarak Donanım haberi verelim. Eğer başka bir site daha açılsa Donanım haber diye cezası olması lazım galiba çünkü haklarını almış olması lazum kopyalanamaz falan diye.

Bu örnekten yolaçıakrak, bir ism hakkını almak, onu ayırmak ve başka bir yerde kullanıldığını gördüğümüz zaman bu sim bana ait kardeşim kullanamazsın yasal haklaırm var falan filan diyebilmemiz için neler yapmamız lazımdır.

Çok merak ettim , sadece noterden mi tastikleniyo yoksa başka şeylerde yapılıo mu nedir ne değildir anlatırsanız sevinirim.

• Benim bildiğim sadece Noter tastiknamesi gerekiyo..Ama hiç kendim yapmadığım için net bi bilgi veremicem..Bende merak ettm şimdi
  • Bilişim suçları arasında olmalı bu söylediğin. (Bizde bilişim suçları kanunu var mıydı?) Kanun veya yönetmeliği incelemek lazım. Belki orada bir müeyyide vardır: "domain'i ilk alan siteyi kurar" gibilerinden...
  • Ya örneğin bir isim var atıyorum teknolojirehberi diye bir ism haklarını alabilir miyiz. Ve başka bir yerde bu isim kullanıldığında nick ya da site ismi olarak sen ne yapıyon kardeşim bu benim isim bak haklarını satın aldım. Diyebilir miyim?

(R) işareti bunla ilgili bişey midir?
  • bu olay markalaşmaya girer ve bununla ilgili detaylı bilgiyi buradan tıkla öğrenebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 11 Ocak 2007; 5:27:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

bu olay markalaşmaya girer ve bununla ilgili detaylı bilgiyi buradan tıkla öğrenebilirsin

teşekkürler okuyacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.