Şimdi Ara

İsim Değişikliği İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ismim çok uyumsuz. Onun için ilk ismimi sildirmek istiyorum kimlikten. Bunun için hangi işlemleri yapmam gerek.

• Babani mahkemeye vericen

Edit: tabi 18 yasini doldurmus olman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 27 Mayıs 2012; 13:59:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmin zücvettin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Babani mahkemeye vericen

Edit: tabi 18 yasini doldurmus olman gerek

senin dediğin ismin tamamiyle değiştirilmesinde oluyor. ben sadece ilk ismimi sildirmek istiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ViCoDiNs

İsmin zücvettin mi ?

yok. tanımıyorum kendisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombur -- 27 Mayıs 2012; 14:02:32 >
  • İsmin ne ? merak ettim.
  • bunun için ilk adliyede kimlik işlerinizi halletmeniz gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

İsmin ne ? merak ettim.

hocam ismi boşver. kötü değil ama uyumsuz yani. zaten ilk ismi kullanmam

quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

bunun için ilk adliyede kimlik işlerinizi halletmeniz gerek.

kimlik işleri derken ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babana dava açmana gerek yok bir avukata danışmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aqua De Vida

Beyler ismim çok uyumsuz. Onun için ilk ismimi sildirmek istiyorum kimlikten. Bunun için hangi işlemleri yapmam gerek.

naptın hocam halledebildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

quote:

Orijinalden alıntı: Aqua De Vida

Beyler ismim çok uyumsuz. Onun için ilk ismimi sildirmek istiyorum kimlikten. Bunun için hangi işlemleri yapmam gerek.

naptın hocam halledebildin mi?

yok daha başvurmadım
  • mahkeme bir tane de şahit ister.. aileden biri olursa iyi olur.. hangi isminle hitap edildiğini söyleyecek..
  • Asliye hukuk mahkemesine dilekçe gerekli antalyada isen yazabiliriz.Ben antalya adliyesinde dilekçe yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Sniff

mahkeme bir tane de şahit ister.. aileden biri olursa iyi olur.. hangi isminle hitap edildiğini söyleyecek..

anne-babadan biri olsa olmaz mı?
  • Asliye hukuk mahkemesine gidip dilekçe ver. Hakim sana soracak neden istemiyorsun diye. Sende uygun bir dille izah edeceksin. haklı bir gerekçen varsa hakimi ikna edersen tek celsede karar verilir. Resmi gazetede yayınlanır. Sende gider mahkeme kararı ile yeni kimliğini çıkartırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Asliye hukuk mahkemesine gidip dilekçe ver. Hakim sana soracak neden istemiyorsun diye. Sende uygun bir dille izah edeceksin. haklı bir gerekçen varsa hakimi ikna edersen tek celsede karar verilir. Resmi gazetede yayınlanır. Sende gider mahkeme kararı ile yeni kimliğini çıkartırsın.

Şahit gerekiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Asliye hukuk mahkemesine gidip dilekçe ver. Hakim sana soracak neden istemiyorsun diye. Sende uygun bir dille izah edeceksin. haklı bir gerekçen varsa hakimi ikna edersen tek celsede karar verilir. Resmi gazetede yayınlanır. Sende gider mahkeme kararı ile yeni kimliğini çıkartırsın.

Şahit gerekiyor mu

Normalde hayır. Ama alay konusu veya benzeri bir bahanen varsa hakim 2 şahit ister.

Ama dediğim gibi, önemli olan hakimi ikna etmelisin. Mesela ben bu isimden nefret ediyorum. Beni çok olumsuz etkiliyor. Öz güvenim yok filan dersen ikna olabilir.
  • Haydar Berk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.