Şimdi Ara

İsiloon'la poz vermek isteyen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dusman_Blad (Cypher'da, +9 Raptor, +8 Shelli 63 Warrior) , Isiloon'un kendisine 3900 vurduğunu söyledi, sizce böyle birşey mümkün mü? Kimler kesebilmiş bunu? Madem bu kadar zor ölüyor, niye bu kadar çok isilon serpiştirmişler etrafa

• yanlışın var orda bi tane isiloon var gerisi servant of isiloon koruyucusu isiloon boss gibi bişey günün belli saatleri çıkıo
  • bu isiloon u bi görmek lazım hoş duruyor muş
  • Servant of Isiloon bi önceki kattaydı, o da çok fena saldırıyor. Arada üfürttürüyor böyle alevler çıkarıyor, Dusman_Blad yedi dmg leri, ben bilemiyorum tam nasıl bir şey :D . Isiloon da alan çakıor demişti bana, ama o kısmını izleyemedim.
  • Onlar kaçıncı katta ayıptır sölemesi
  • Isiloon en son katta :D , Level 170 ya da 190 bir canavar, 1.3M canı var, alan çakıyor :D
    Ama drop olarak Iron Necklace den başka ne veriyor bilmiyorum,
  • isillion zor bi bos ii itemler çıkar 60+ 3 party sağlam itemli olmasi kaydıyla kesebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vay bea
  • Dusman_Blad kestik, coin çıktı diyor :D , ben de boss kesip de bişey düşmeyince, ne düştü diyenlere unique coin düştü diyordum, aynı durum yani :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

bu isiloon u bi görmek lazım hoş duruyor muş

ilk kez görüorum walla çok deişik bişeymiş
  • güzel item düşüyor ama çok zorlayan bişi yatması uzun zaman alıyor
  • Ya bunu her party de 5 asas olsa toplam 3 party keserler...
  • koxp okçu(lvl 65)le kesmeyi denedik,abyss fire kadar vuramadı muahahahaha
  • monsterkıll soulslayer vsvsvs 1 party prıest 1 party rog 1 4 warrıor bıle 19 dk yı gecıyor en kotu ıhtımal sacreddeyken gırmıstım bı kaç kez ısıloon partysıne drop dusuruldu sımdı ama cok ıtem cıkıyor full du eskıden 6 kutuda shell ıron belt necklace unıque kalıtelı ıtemler
  • abyss taşları var %10luk o olsa vampiric filan buda%10 bide sağlam party keser gibi geliyo bana 1.5ml canı olsa %10lar çalışsa taşlar da bol olsa %10 taşlar yıkar imkansız bişe yok ben yıkamam tabe ama düşüncemi dile getirdim nasıl ii yapmışmıyım
    BUNE YAAA FAMALE RANGER DEN BİLE ŞEKŞİ DURUYO
  • SOYLEMEDEN EDEMIYCEM => EN SEXY FALLEN ANGELDIR...
  • gecenler de o kata cıkmıstık party ıle ( salak gıbı resmını cekmedım) ıste kesmeye kalktık party 62+ 3 asas 3 warrıor 2 prıes neyse hepımız aynı anda daldık ayıptır solemesı 2760 canım var dı ve tek attı bana (62 lwl asas) ve butun partyı yatırdı.... ama tekrar gıdecez bu sefer resmını cekecem :DD

• geçen gün gm oyun yaptı townda 20-30 tane ısılıon's soldier çıktı kestik hepsini
    sadece para
  • quote:

Orjinalden alıntı: silver_clapenteus

geçen gün gm oyun yaptı townda 20-30 tane ısılıon's soldier çıktı kestik hepsini
    sadece para

hangi serverde arkadasim ya alla alla biz nasil olduda kacirdiq
  • hade ya walla bunlardan degerlı ıtemler cıkıyo demekkı sızde sans yoqmus :))))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.