Dusman_Blad (Cypher'da, +9 Raptor, +8 Shelli 63 Warrior) , Isiloon'un kendisine 3900 vurduğunu söyledi, sizce böyle birşey mümkün mü? Kimler kesebilmiş bunu? Madem bu kadar zor ölüyor, niye bu kadar çok isilon serpiştirmişler etrafa
yanlışın var orda bi tane isiloon var gerisi servant of isiloon koruyucusu isiloon boss gibi bişey günün belli saatleri çıkıo
bu isiloon u bi görmek lazım hoş duruyor muş
Servant of Isiloon bi önceki kattaydı, o da çok fena saldırıyor. Arada üfürttürüyor böyle alevler çıkarıyor, Dusman_Blad yedi dmg leri, ben bilemiyorum tam nasıl bir şey :D . Isiloon da alan çakıor demişti bana, ama o kısmını izleyemedim.
Onlar kaçıncı katta ayıptır sölemesi
Isiloon en son katta :D , Level 170 ya da 190 bir canavar, 1.3M canı var, alan çakıyor :D Ama drop olarak Iron Necklace den başka ne veriyor bilmiyorum,
isillion zor bi bos ii itemler çıkar 60+ 3 party sağlam itemli olmasi kaydıyla kesebilir.
Dusman_Blad kestik, coin çıktı diyor :D , ben de boss kesip de bişey düşmeyince, ne düştü diyenlere unique coin düştü diyordum, aynı durum yani :D
quote:
Orjinalden alıntı: RentzusuKen
bu isiloon u bi görmek lazım hoş duruyor muş
ilk kez görüorum walla çok deişik bişeymiş
güzel item düşüyor ama çok zorlayan bişi yatması uzun zaman alıyor
Ya bunu her party de 5 asas olsa toplam 3 party keserler...
koxp okçu(lvl 65)le kesmeyi denedik,abyss fire kadar vuramadı muahahahaha
monsterkıll soulslayer vsvsvs 1 party prıest 1 party rog 1 4 warrıor bıle 19 dk yı gecıyor en kotu ıhtımal sacreddeyken gırmıstım bı kaç kez ısıloon partysıne drop dusuruldu sımdı ama cok ıtem cıkıyor full du eskıden 6 kutuda shell ıron belt necklace unıque kalıtelı ıtemler
abyss taşları var %10luk o olsa vampiric filan buda%10 bide sağlam party keser gibi geliyo bana 1.5ml canı olsa %10lar çalışsa taşlar da bol olsa %10 taşlar yıkar imkansız bişe yok ben yıkamam tabe ama düşüncemi dile getirdim nasıl ii yapmışmıyım BUNE YAAA FAMALE RANGER DEN BİLE ŞEKŞİ DURUYO
SOYLEMEDEN EDEMIYCEM => EN SEXY FALLEN ANGELDIR...
gecenler de o kata cıkmıstık party ıle ( salak gıbı resmını cekmedım) ıste kesmeye kalktık party 62+ 3 asas 3 warrıor 2 prıes neyse hepımız aynı anda daldık ayıptır solemesı 2760 canım var dı ve tek attı bana (62 lwl asas) ve butun partyı yatırdı.... ama tekrar gıdecez bu sefer resmını cekecem :DD
geçen gün gm oyun yaptı townda 20-30 tane ısılıon's soldier çıktı kestik hepsini sadece para
quote:
Orjinalden alıntı: silver_clapenteus
geçen gün gm oyun yaptı townda 20-30 tane ısılıon's soldier çıktı kestik hepsini sadece para
hangi serverde arkadasim ya alla alla biz nasil olduda kacirdiq
hade ya walla bunlardan degerlı ıtemler cıkıyo demekkı sızde sans yoqmus :))))