Şimdi Ara

Işık üniversitesi yazılır mı(feto)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum nedenlerden dolayı ışık yazılır mı bu saatten sonra adı fetullahla geçen bi üniversiteydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Medipol yaz. Bezmi alem yaz. Sabahattin zaim yaz.

• Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Işığı merak ediyorum bro

• quote:

Orijinalden alıntı: 12Numara

Malum nedenlerden dolayı ışık yazılır mı bu saatten sonra adı fetullahla geçen bi üniversiteydi

bir sevdigim vardi orda 1 sene felan okumus, ortaminin cok kotu oldugunu soylemisti. + fetö var simdi. Belki sakaya felan vuruyo olabilirisn ama su anda pkk pause, fetö play oldu. Ordan mezun ol fişi ben takarim

• okçu kullanıcısına yanıt
    Bende iyi diye duyuyorum

• quote:

Bende iyi diye duyuyorum

demek ki tam zıt yönlerden bakiyoruz. Kisisel algilama ama fetocuysan beni bloklar misin, ben ezelden beri karsiyimdirda bu yapilanmaya su anki durumla alakali degil. pkkliysanda bloklayabilirsin

Kardo ne alakası var şimdi nerden geldin anlamadım hemen vatanhaini ilan ettin benim savunduğum ilke atatürkün görüşleri ama bunun konuyla bi alakası yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • feto değil maşallah mosfet
  • quote:

Kardo ne alakası var şimdi nerden geldin anlamadım hemen vatanhaini ilan ettin benim savunduğum ilke atatürkün görüşleri ama bunun konuyla bi alakası yok

Yok be kardesim sana vatan hainisin demedim, eger ifadesi kullandim. oyle bir durum yoksa zaten dikkate alma o yazdiklarimi, o yazdiklairmi okuyup bu tarz teror orgutunu destekleyenler beni bloklayip yormasinlar amaciyla yazdim aslinda ama acikca bunu belirtmemisim kisura bakma sana kalmis ihale.
    Birde gitmeni tavsiye etmem boyle gruplarla baglantisi olan universitelere, sonucta onunde bir omur olacak muamele nasil olur ileride belli olmaz

Anladım bende o şekilde düşünüyorum riske etmenin gereği yok çıkardım o yüzden. Sagol bu arada.

• Gelişim üniversitesi kimin o da mı fetönün?

• Gelişimde öyle bi şey duymadım ama ışıkta adı geçiyodu gelişimin durumunun öyle olduğunu neye dayanarak söylediniz söylentiler mi?

• feto ile bağlantısı yok ki osmanlıdan kalma bir vakıf üniversitesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işık üniversitesi fetonun değil, fevziye mektepleri vakfının. Alakasız bir vakıf yani.

• Eğer sonradan bir bağ oluşmadıysa FETÖ'yle alakaları yok. "Işık" kelimesi cemaate yapıştığı için adı çıkmıştır. Zaten okul da bu imajı yıkmak için sürekli reklam veriyor televizyonlara.
  • feto ile alakası yok . tam tersi bir üniversite . ortam çok fena kanka . arkadaşım orda okuyor . okul iyi diyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.