Şimdi Ara

ışığı ve sesli ortamları hıc sevmıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela sabah kalkarım geç kalkarım cogu zaman televızyon falan acık olur tv nın sesını ıyıce kısarım perdelerı cekerım ole otururum ben evdeyken perdeler her zaman kapalıdır mesela yazın dışarı cıkmaktan nefret ederım daha cok etrafın sessız sakın oldugu mevsımlerı severım mesela kış bu sadece guneş ışığı deıl herhangı bır seyın ısıgı az bıle olsa gelsın hemen kapatırım onu acaba bendemı sorun var

• sorduk mu sana bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amerigo

sorduk mu sana bunu?

sormana gerek varmı ?
  • ayni ben :) hatta ben senin 2 katın nefret ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

ayni ben :) hatta ben senin 2 katın nefret ediyorum

ıyı tek deılmışım bari
  • eğer bu bir sorunsa ikimizde sorunluyuz kardeş. sırf kasvetli havaları sevdiğim için ingiltere hayranlığı besliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

mesela sabah kalkarım geç kalkarım cogu zaman televızyon falan acık olur tv nın sesını ıyıce kısarım perdelerı cekerım ole otururum ben evdeyken perdeler her zaman kapalıdır mesela yazın dışarı cıkmaktan nefret ederım daha cok etrafın sessız sakın oldugu mevsımlerı severım mesela kış bu sadece guneş ışığı deıl herhangı bır seyın ısıgı az bıle olsa gelsın hemen kapatırım onu acaba bendemı sorun var

merak etme yalnız değilsin her zaman odamdaki perdeler kapalıdır ve siyah perde kullanırım karanlığı seviyorum başkasının %50 parlaklıkta kullandığı tableti ben %20-30 civarı kullanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • binecen faça şahine açaçan son ses angaranın bagları wow mükemmel

• yağmurlu havalara bayılırım o karamsar hava var ya bana iyimserlik sağlar daha huzurlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

yağmurlu havalara bayılırım o karamsar hava var ya bana iyimserlik sağlar daha huzurlu olurum

vallaha tekım sandım kac kısı cıktı benım gıbı yagmur yagdıgı zaman uyuyasım gelır uykum olmasa bıle yatıp yagmurun sesını dınleyerek uyumak ısterım
  • Güneş ışığına tapıyorum kardeş ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House-M.D -- 27 Ocak 2015; 19:00:59 >
  • Güneşten nefret ederim. Keşke havalar hergün bulutlu olsa yada yağmurlu

• Niye başak burcu musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani Kasvetli Havaları Bende Severim Ama Güzel Havada Dışarı Çıkmamak Nasıl Bir Olaydır Anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Escobar

Hani Kasvetli Havaları Bende Severim Ama Güzel Havada Dışarı Çıkmamak Nasıl Bir Olaydır Anlamadım

cok seslı oluyo ışte kuş sesı ınsanların sesı beynımı dolduruyo resmen
  • Odamda siyah perde var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.