Şimdi Ara

IŞİD yine Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ya CHP'nin de hataları oldu tabi. Atatürk'ün partisi ne hale geldi. Ama KK giderse belki düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Ağır şizofrenik vaka. Önce bir yalan uydur sonra buna kendin inan, sonra çevreni inandır, sonra inanmayanlara manyak gibi saldır.
    Allah yardım etsin diyecem de çoğu inanmıyor ki. Neyse evren bunlara pozitif enerji salsın diyip kaçayım.

• POWER64 kullanıcısına yanıt
    Bana mı diyorsun? Eğer bana diyorsan kendine bak ilk önce. Ben mi kendimi kandırıyorum, sen mi? Neyse, size laf anlatanda suç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

Orijinalden alıntı: HoolyCrap

Tayyip, IŞİD'i besliyor. IŞİD'i ve Tayyip'i Batı ortaya çıkardı. IŞİD, nasıl olur da Tayyip'e hakaret eder, anlamıyorum.

at yalanı seveyim inananı

öyle mi?

IŞİD yine Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti

kanıt falan mı bu şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: HoolyCrap

Tayyip, IŞİD'i besliyor. IŞİD'i ve Tayyip'i Batı ortaya çıkardı. IŞİD, nasıl olur da Tayyip'e hakaret eder, anlamıyorum.

Cocuktum iyi hatirlarim.
    Rahmetli dedem tayyip şiir sebebiyle hapse girmeden once "Tayyip buyuk adam başbakan olacak " dediydi. Demek dedem de Batının bi ajani.

oyunuz gitti oyunuz ne anladığı dilden bahsediyorsun sen?
    secimden sonra yine ayni dilde bulusmussunuz gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

hala tayyip ışidi destekliyor diyor adamlar ya umutsuz vaka bunlar artık iyice emin oldum.önce uyduruyorlar sonra bu uydurduklarına kendileri inanıyor en sonda insanlarla kavga ediyorlar niye inanmıyorsun bu böylediye.allah yardım etsin ne diyelim...

demeleri çok normal.
    bu düşünceleri taşıyanların sözcü, taraf vs. gibi şeyleri takip ettiklerini, hangi sosyal medya hesaplarını takip ettiklerini bilemiyor musunuz ?
    ben bir kaç gün oraları takip etsem beştepeyi basmak isterim.
  • Tayyip bey camileri kışla olarak gören kişi.
    İşid de öyle..
    Aralarında organik bağ olmasa bile ideolojileri aynı.
    İkisi de sünni, selefi olmayan herkesin düşmanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

hala tayyip ışidi destekliyor diyor adamlar ya umutsuz vaka bunlar artık iyice emin oldum.önce uyduruyorlar sonra bu uydurduklarına kendileri inanıyor en sonda insanlarla kavga ediyorlar niye inanmıyorsun bu böylediye.allah yardım etsin ne diyelim...

demeleri çok normal.
    bu düşünceleri taşıyanların sözcü, taraf vs. gibi şeyleri takip ettiklerini, hangi sosyal medya hesaplarını takip ettiklerini bilemiyor musunuz ?
    ben bir kaç gün oraları takip etsem beştepeyi basmak isterim.

Hiç bir hesabı veya o yazdığın gazeteleri filan takip ettiğim yok.
    Yıllardır bu ülkede cemaat, akp, işid vari örgütlerin baskısı ile yaşadım.
    Şuan da akp ci havuzdan takip ediyorum. Havuzkadaki pisliği iyi görüyorum.

• efsi E kullanıcısına yanıt
    anladıkları dil kafalarına bomba yağması.o dilden konuşuyoruz işte biz de onu diyorum ne oyu?
    sizinde anladığınız insan hayatı değil oy oy sizin koltuğunuz insanlardan daha mı değerli?sizin için ne kürt var ne türk geçici politiklarınız ve oy var oy.
    oy oy diyosun sanırım sana dokundu ucu,sen niye alındınki ben pkklılar için söylemiştim onu.
    sizin amacınız şuna buna hizmet yapayım değil ki oy için politika yapıp amerikaya hizmet etmek.kürtler sizin için sadece bir oy deposu ve piyondur.bunu reddediyor musun?
    evet reddediyorum şimdiye kadar hizmet yaptığını gördüğüm tek hükümet bu. bide rahmetli özal vardı zamanında ama bu kadarını yapamadı o.
    size 90 lardaki mehmet ağarlar falan lazım öyle rahat ediyorsunuz ,iyilik yaramıyor sizin gibilere.
    bütün kürtler değil senin gibiler yanlış anlama olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.