Şimdi Ara

Ishade Quest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ıshade görevini almakda zorluk yaşıyorum.Acaba protector shopdan ne sekilde alabiliriz görevi?

İlerki lvlarda bu ıshade görevine bağlı questler çıkıcak ve benim bunu yapmam kesinlikle zorunlu arkadaslar eger yardımcı olursanız tessekür ederim

~~SaygıLarımLa~~

• lwlin ve bi onceki gorewi yaptıysan sorun olmaz kac lwlik bide
  • lvım 51 mugiji görevi spider görevi fln yani ne görevi var ise yapdım ama pro shop görevi vermiyor
  • 45 bunwang yada 46 çiçek görewini yapmış olman lazım yoksa alamassın emin deilim ama bunwang olması lazım !!
  • Üst konuda görevler bölümü var.Oraya bakarsan hangi göreve bağlı olduğu yazar.Bağlı görevi bul ve yap sorunun hallolsun.
  • bunwang ve çiçek ve spider ve ugiji görevlerini yapdım
  • small shell gorevi vardı bi zamanlar ben onu yaptım cıktı bana sende onu yapmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bütün görewleri yaptıgım halde banada vermedi ishade questini -__-''
  • Seeking Ishade Ice To make better defense tools, gather ice from the Ishades.

Starting NPC Defense Tool Trader Gonishya Starting Level 51 Recommended Level 51 Repeat Limit 1
    Related Monsters Ishade, Hashade
    Reward Experience points, Recovery Crystals
    Requirements Must complete the Donwhang Defense Tool Trader’s quests first.

Önce bu alttaki görevi tamamlamalısın.

Looking for Armor Look for materials to build better armor.

Starting NPC Defense Tool Trader Yeolah Starting Level 38 Recommended Level 39 Repeat Limit 1
    Related Monsters Red Scorpion, Small Red Scorpion
    Reward Experience points, gold
    Requirements -
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Seeking Ishade Ice To make better defense tools, gather ice from the Ishades.

Starting NPC Defense Tool Trader Gonishya Starting Level 51 Recommended Level 51 Repeat Limit 1
    Related Monsters Ishade, Hashade
    Reward Experience points, Recovery Crystals
    Requirements Must complete the Donwhang Defense Tool Trader’s quests first.

Önce bu alttaki görevi tamamlamalısın.

Looking for Armor Look for materials to build better armor.

Starting NPC Defense Tool Trader Yeolah Starting Level 38 Recommended Level 39 Repeat Limit 1
    Related Monsters Red Scorpion, Small Red Scorpion
    Requirements -

ty nomad.. valla çok düşündürmüşdü bni bu görev en sonunda foruma yazmaya karar vermisdim.

• eed yanlış hatırlıomuşum sorry
    nomad benim 70 görewinde bi sorunum var bu arada görewi hiç bi şekilde alamıyorum hyeonda gözükmüo görew resmi sitesinde ki ouest lstede baktım herhangi bi görewi yapmamda gerekmio ki ben hepsini yaptım ama görew gözükmüyo bu sorunla karşılaşan ve çözen varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

eed yanlış hatırlıomuşum sorry
    nomad benim 70 görewinde bi sorunum var bu arada görewi hiç bi şekilde alamıyorum hyeonda gözükmüo görew resmi sitesinde ki ouest lstede baktım herhangi bi görewi yapmamda gerekmio ki ben hepsini yaptım ama görew gözükmüyo bu sorunla karşılaşan ve çözen varmı ?

http://www.s i l k r o a d o n l i n e.net/gameinfo/quest_china.asp

Buradan soldan ilgili haritayı seçerek görevlerin tüm detaylarına bakabilirsin.
    Çeviri gerekirse buraya yaz yardımcı olayım.
    İnş halledersin.

Son olarak eğer 4 kitap görevini diyorsan, dw deki rahibin verdiği bir görev var. Çok basit bi görev. Sol üstteki dipteki tapınaktan alıyorsun. Onu yapmazsan çıkmaz o görev.

Hyungno’s Vengeful Spirit Free the spirits of the undead Hyungno soldiers (The Secret History of the Hyungno)
    Starting NPC Buphyeon Starting Level 21 Recommended Level 23 Repeat Limit 1
    Related Monsters Hyungno Ghost, Hyungno Ghost Soldier
    Requirements -

bu veya bir getir götür görevi vardı o olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 19 Nisan 2007; 18:08:01 >

• saol nomad 4 kitap görewini diyorum onu alamıyorum dediğin 21 görewini ve bütün getir götür görewlerini yaptım yapmadığım sadece 37 archer görewinin 5. si var başka es geçtiğim görew yok ama şööle bişey var 68 görewinin birini abondone edip dierine bakıyım dedim biri xp verio dieri gold gold verene baktım abondone da etsem xp li olanı 1 daha alamadım bu yüzden 71 görewinde de xp li olan çıkmadı sadece gold ve sp verni alabiliorum 70 teki 4 kitap görewini de bu yüzdenmi alamadım acaba diye düşünüyorum dw de hiç bi npc de görew yok (archer 5, sefer hariç ) hotanda da yok yada 1 ihtimal daha var lvl 1 -10 arası görewlerin çoğunu es geçtim hızlı kasmak için sewerın ilk günü lvl 1 görewinide şu ana alamıyom belkdie bundandır sonuç olarak 3 görewden gelcek toplam % 15 xp gibi bi kaybım oldu 68 da görew alcak arkadaşlar dikkat !!! aynı hataya düşmeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

saol nomad 4 kitap görewini diyorum onu alamıyorum dediğin 21 görewini ve bütün getir götür görewlerini yaptım yapmadığım sadece 37 archer görewinin 5. si var başka es geçtiğim görew yok ama şööle bişey var 68 görewinin birini abondone edip dierine bakıyım dedim biri xp verio dieri gold gold verene baktım abondone da etsem xp li olanı 1 daha alamadım bu yüzden 71 görewinde de xp li olan çıkmadı sadece gold ve sp verni alabiliorum 70 teki 4 kitap görewini de bu yüzdenmi alamadım acaba diye düşünüyorum dw de hiç bi npc de görew yok (archer 5, sefer hariç ) hotanda da yok yada 1 ihtimal daha var lvl 1 -10 arası görewlerin çoğunu es geçtim hızlı kasmak için sewerın ilk günü lvl 1 görewinide şu ana alamıyom belkdie bundandır sonuç olarak 3 görewden gelcek toplam % 15 xp gibi bi kaybım oldu 68 da görew alcak arkadaşlar dikkat !!! aynı hataya düşmeyin

1-10 arasında bir tane rahibin verdiği görev vardı. Bu rahiplerin tüm görevleri birbiriyle bağlantılı. Ondan olmasın sakın.
    Ahan da bu görev.

Clearing Tomb Stones Retrieval of Buddhist tablets (the Birth of the Tomb Stones)
    Starting NPC Monk Jeonghye Starting Level 7 Recommended Level 8 Repeat Limit 1
    Related Monsters Tomb Stone Ghosts, Tomb Stones
    Reward Experience points, gold, horse

Merak ettim. Bi deneyip yazarmısın sonucu. Bu görevden mi acaba?

• thnx nomad gidiorum denemeye sonucu bu topiğe yazarım kitleme sakın
  • Süpersin Nomad lvl 7 görewini yaptım ve oldu 70 görewini aldım şu an (4 kitap olanı)çok saol, Bu sorunu yaşayan kişiler çözümü Nomad bulmuştur sorunu olanların dikkatine
  • nasıl yani beyler anlayamadım daha açıklayabilir misiniz?
  • 70 gorevını almak ıcın 7 gorevını bıtırmen lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.