Şimdi Ara

İsemkitap Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 Mayıs'ta 80tl'lik puzzle siparişi verdik. Konuyu buraya açıyorum çünkü birilerinin nasıl diye sorduğunu görmüştüm.
    Neyse siparişi verdik siparişiniz alındı diye mesaj attılar bir daha ses seda yok 10 gün geçince mail atmaya başladım. Yine cevap yok. Sonra müşteri hizmetlerini aramaya başladık ama sırada 35-40 kişi vardı beklenmez diye kapattık. Bugün aradık 36 kişi vardı sırada, telefonu bir yere koyduk bekledik 1.5 saatin sonunda bir kadın açtı. Kibar kibar merhaba dedi sonra "20 gün önce sipariş verdik niyetiniz kargoya vermek mi vermemek mi?" Diye sorduk ve telefon anında kapandı. Cümleyi bile bitirmeden. Sakın hiçbir şey satın almayın gerekli yerlere başvuracağız fakat kimsenin başına gelsin istemiyorum dikkatli olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de sipariş vermiştim 2 hafta sonra kargoya verdiler (virüs falan yoktu baya eskiden bahsediyorum ) 1 deneme de eksik göndermişlerdi uğraşamadım artık bulaşmayın berbat bi site
  • Ben aralıkta sipariş vermiştim gayet hızlı bir şekilde gelmişti sonra nisanda tekrar sipariş verdim onu 1 ay bekledim virüsten dolayı diye düşündüm acil olmadığı için sesimi çıkarmadım ama 1 ay sonra elime ulaştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.