Şimdi Ara

İşe Yarar Tizen Uygulamaları [6 Uygulama Tavsiye Edildi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İşe Yarar Tizen Uygulamaları [6 Uygulama Tavsiye Edildi]

Merhaba arkadaşlar.

Galaxy Watch, Gear Sport, Galaxy Watch Active 1-2 için kullandığımız, işe yarar bulduğumuz uygulamaları paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Malum Galaxy Store biraz çöplük.

Formatımız şöyle olsun. Tavsiye ettiğiniz uygulamayı KALIN HARFLERLE yazıp iki nokta üst üste, bir cümlelik ufak bir açıklama.

Forumumuza ve Türkiye'ye hayırlı olacağını düşünüyorum.

Benim tavsiye ettiğim iki uygulama var.

1) GEAR TRACKER: Spor yaparken Samsung Health'in arayüzünde bile olmayan şeyleri görebiliyoruz.
    2) G-BOARD: Bixby ve S-Voice Türkçe sesli komut desteklemiyor. G-Board sayesinde Whatsapp ve instagram mesajlarına Türkçe "speech to text" yanıtlar verebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67D801F0 -- 12 Ekim 2019; 0:21:5 >

• -SPOTIFY :tabiki müzik müzik müzik ;P
    -CALCULATOR : hesap makinası işime çok yarıyor
    -HERE WEGO : google map türevi ve oldukça başarılı buldum haritayı indirip offline olarak kullanabiliyorsunuz
    -G-KEYBOARD PRO (ÜCRETLİ 6,80 TL):Türkçe sesli komut-oldukça başarılı çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 12 Ekim 2019; 0:14:0 >
  • rica ederim ;) evet kesinlikle harika bir uygulama gear s3 frontier de kullanıyorum henüz bir sorun ile karşılaşmadım aksi bir durum olursa yazarım şimdilik memnunum uygulamadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gear Tracker uygulamasını ben bulamıyorum. Linkini paylaşır mısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G-BOARD bunu store'da bulamadım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.