İşe Yarar Tizen Uygulamaları [6 Uygulama Tavsiye Edildi] (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Android Bölümü >> Giyilebilir Teknolojiler
Guest-D67D801F0 => İşe Yarar Tizen Uygulamaları [6 Uygulama Tavsiye Edildi] (6.10.2019 15:59:58)
< Resime gitmek için tıklayın >

Merhaba arkadaşlar.

Galaxy Watch, Gear Sport, Galaxy Watch Active 1-2 için kullandığımız, işe yarar bulduğumuz uygulamaları paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Malum Galaxy Store biraz çöplük.

Formatımız şöyle olsun. Tavsiye ettiğiniz uygulamayı KALIN HARFLERLE yazıp iki nokta üst üste, bir cümlelik ufak bir açıklama.

Forumumuza ve Türkiye'ye hayırlı olacağını düşünüyorum.

Benim tavsiye ettiğim iki uygulama var.

1) GEAR TRACKER: Spor yaparken Samsung Health'in arayüzünde bile olmayan şeyleri görebiliyoruz.
2) G-BOARD: Bixby ve S-Voice Türkçe sesli komut desteklemiyor. G-Board sayesinde Whatsapp ve instagram mesajlarına Türkçe "speech to text" yanıtlar verebiliyoruz.

paco_ct => İşe Yarar Tizen Uygulamaları [6 Uygulama Tavsiye Edildi] (12.10.2019 00:13:24)
-SPOTIFY :tabiki müzik müzik müzik ;P
-CALCULATOR : hesap makinası işime çok yarıyor
-HERE WEGO : google map türevi ve oldukça başarılı buldum haritayı indirip offline olarak kullanabiliyorsunuz
-G-KEYBOARD PRO (ÜCRETLİ 6,80 TL):Türkçe sesli komut-oldukça başarılı çalışıyor

Guest-D67D801F0 => İşe Yarar Tizen Uygulamaları [6 Uygulama Tavsiye Edildi] (12.10.2019 00:42:41)
Hocam değerli yanıtınız için teşekkürler. G-KEYBOARD harika bir uygulama. Arada takılıyor mu sizde? Hangi saatte kullanıyorsunuz?

paco_ct => İşe Yarar Tizen Uygulamaları [6 Uygulama Tavsiye Edildi] (12.10.2019 00:46:57)
rica ederim ;) evet kesinlikle harika bir uygulama gear s3 frontier de kullanıyorum henüz bir sorun ile karşılaşmadım aksi bir durum olursa yazarım şimdilik memnunum uygulamadan

turkay23 => İşe Yarar Tizen Uygulamaları [6 Uygulama Tavsiye Edildi] (12.10.2019 13:46:25)
G keyboard bende de güzel çalışıyor çok naidr 2 seger takıldı.bu arada konunuz konumuz hayırlı olsun gear sporta kullanıyorum

HSeldon => İşe Yarar Tizen Uygulamaları [6 Uygulama Tavsiye Edildi] (15.10.2019 07:43:08)
Google Authenticator benzer 2FA uygulaması var mı Tizen saatler için?

burakdc => İşe Yarar Tizen Uygulamaları [6 Uygulama Tavsiye Edildi] (15.10.2019 08:39:17)
Eskiden kamerali samsung tvler icin angry birds vardi el ile cekip atiyordun kuslari cok eglenceliydi ogluma oynatayim dedim bulamadim markette yoktu

mehmetozturk154 => İşe Yarar Tizen Uygulamaları [6 Uygulama Tavsiye Edildi] (15.10.2019 08:58:58)
Gear Tracker uygulamasını ben bulamıyorum. Linkini paylaşır mısınız?

KafasıGüzel => İşe Yarar Tizen Uygulamaları [6 Uygulama Tavsiye Edildi] (15.10.2019 09:46:23)
G-BOARD bunu store'da bulamadım :(

Sayfa: [1]