Şimdi Ara

İşe girdiğime pişman oldum ne yapmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir avmde sinema bölümünde temizlik işine girdim fakat eşek gibi kullandırıyorlar zaten salonlar pis gelen gidiyo elemanlarda bende şimdi anladım.1 haftam dolmadı daha ve çok pişmanım girdiğime ne yapacağım bilmiyorum.Yapmam gerekenden fazlasıyla yapıyorum hatta 1 yapıyorsam 1 yapmam gerekiyorsa 2 yapıyorum fakat adam bana gelip 3. yap diyor artık ayakta sabit durunca sallanıyor gibi hissediyorum ben şimdi ne yapmalıyım hemen istifamı mı sunmalıyım yoksa ilk 1 hafta dolmamı mı bekleyip 8. gündemi bırakayım + olarak işe giriş tarihim var sgk da fakat yatmış primim hiç yok hep sağda solda tanıdıklarla calıstım suan sizin fikrinize ihtiyacım var ne yapmam lazım suan

• patronun seni çıkarması icin isleri yarım yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azref merd A kullanıcısına yanıt
    Ben istifa istesem ne olur ?
  • Kardeşim işten memnun değilim diyerek ayrılabilirsin ekstra olarak yapman gereken bir şey yok. Daha 1 hafta dolmamış ne kıdemin ne ihbarın var. 1 haftanı doldur Düzgünce söyle ağır geldi maaşımı verin diye paranı al ve çık. Onlar muhasebeye çıkış tarihini bildirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaynak Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ay başını beklememe gerek var mı veya illa 1 hafta doldurmamın bana yararı varmıdır tam hangi gün uygun olur sizce çarşamba tatil oldugu için 2-3 gün daha belki sabredebilirim duruma göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

Hocam ay başını beklememe gerek var mı veya illa 1 hafta doldurmamın bana yararı varmıdır tam hangi gün uygun olur sizce çarşamba tatil oldugu için 2-3 gün daha belki sabredebilirim duruma göre

Dostum ne zaman çıktıgının hiçbir önemi yok. 1 hafta doldur öyle çık dememin sebebi mesela 1000 tl e anlaştın adama dersin 1 hafta çalıştım 250 tl maaşımı alayım çıkayım. Çıktığın günün hiçbir önemi yok muhasebedekiler ayarlar onu. Sen sadece sgk işten çıkış bildirgeni iste ne zaman çıkışın yapılmıs görürsün ya da e devletten bakarsın.

Anladım hocam eyv peki prim falan yatmaz dimi benim prim hiç yok giriş tarihi var tek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anladım hocam eyv peki prim falan yatmaz dimi benim prim hiç yok giriş tarihi var tek

Ne kadar çalıştıysanız o kadar primini yatırmak zorundalar. Sgk primlerini düzenli ödeyen bir firma ise ay sonuna kadar yatırması lazım. 1 nisanda e devletten kontrol edersiniz.

• quote:

bence 1 ayını dolsun maaşını al sonra umrunda olmasın bas istifayı postanı koy
  • 1 ay bence de çalış hocam zora tahammül tecrübe getirir sabret 1 ayı doldur bence eline tğm para geçerse iş ararkennennazundan zamannkqzandırır daha eleyici olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaynak

quote:

Ne kadar çalıştıysanız o kadar primini yatırmak zorundalar. Sgk primlerini düzenli ödeyen bir firma ise ay sonuna kadar yatırması lazım. 1 nisanda e devletten kontrol edersiniz.

Hocam 1 hafta kadar calıstım fakat sabrememedim yani çok çok kötü bir yer gelen gidiyor öyle söyliyim bugün verdim istifayı
  • Hocam fiziken dayanırsın eyvallah ama psikolojik dayanılmıyor çok kötü bir yer
  • Hayırlı olsun dostum demekk istediğini gayet iyi anlıyorum umarım çalıştığın günlerin karşılığını alabilmişsindir.

Hocam bugün verdim çıkışı normalde 350 gibi para yatması lazım bilmiyorum ne zaman yatar inşallah tam yatar Allah herkese her şeyin hayırlısını versin
  • quote:

Hocam bugün verdim çıkışı normalde 350 gibi para yatması lazım bilmiyorum ne zaman yatar inşallah tam yatar Allah herkese her şeyin hayırlısını versin

Hayırlı olsun dostum umarım tam yatar.

• Hocam gişe bölümüne neden başvurmadın? Ya da bilet gösterici falan. Bir de kurumsal bir firma mı?

• insanlarlan mücadele etmeyi öğrenmen lazım senin temel işin neyse onu yap. ektra işlere biyere kadar müsamaha göster piyasada kan emici, görgüsüz okadar çok patron görünümlü vampir vardırki. yaşını taşımayan,paradan başka bişe düşünmeyen adamlara karşı kendini ezdirme.
  • 15 gün önceden dürüst şekilde işten ayrılacağını bildir. Kimseyi arkadan dedikodu yaptırma...

Seni sevmeseler ya da performansını beğenmeseler bile adam gibi ayrıldığın için kimse sana laf söyleyemez.
  • eşruhuum kullanıcısına yanıt
    Hocam hakkımın fazla ve fazlasını yaptım diyeblirim benden önceki kişiler sadece normal temizlik yapıyorlardı ben taa makina dailerine koltuk altlarına yani normalde yaptırmayan işleri bana yaptırdı diyebilirim kendimi daha fazla ezdirmemek için etik yolla ayrıldım.
  • quote:

Hocam hakkımın fazla ve fazlasını yaptım diyeblirim benden önceki kişiler sadece normal temizlik yapıyorlardı ben taa makina dailerine koltuk altlarına yani normalde yaptırmayan işleri bana yaptırdı diyebilirim kendimi daha fazla ezdirmemek için etik yolla ayrıldım.

en doğrusunu yapmışsın hocam para için şekilden şekile girmeye gerek yok; Allah yar ve yardımcın olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.