Şimdi Ara

Isdone, unarc ve benzeri hata alanlar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dikkatle dinleyin. İnternetten indirdiğim sıkıştırma formatında olan oyun setupları genelde hep sorun yaratıyordu. Ben de bu yüzden reloaded sürümlerini indirip çözüm buluyordum. Fakat son günlerde çıkan oyunların reloaded sürümleri yoktu ve ben de sıkıştırılmış sürümleri indirmek zorunda kalmıştım. 3 tane farklı oyun indirdim. Bu 3 oyunda sıkıştırma formatında olan kurulum dosyalarıydı. 2 oyundan Isdone diğer kalan oyundan ise farklı bir DLL hatası aldım.

    Isdone için yaptığım çözüm yolları;
    1. Dosyayı indirip windows klasöründe ssytem32 ve 64 bit ilgilendiren klasöre kopyaladım, olmadı. Hatta eski var olan dosyaların isimlerini değiştirdim, tekrar kopyaladım yine olmadı.
    2. Güvenlik duvarı, anti-virüs ve windows defender iptal ettim olmadı.
    3. setup dosyalarını masa üzerine aldım olmadı.
    4. bin dosyalarını freearc programı ile açtım olmadı.
    5. Çalıştır komutunu admin olarak çalıştırıp DLL dosylarını entregre etmeye çalıştım olmadı.
    6. Ccleaner ve benzeri programlar regedit düzenledim olmadı.
    7. TEMP dosyalarındaki dosyaları sildim olmadı.
    8. Ekran kartı güncellemeleri yaptım. Format attım. Olmadı.
    9. Gelişmiş sistem ayarlarından, sanal bellek kısmından harddisklere atanan ramleri el üzerinden arttırdım, yine olmadı.


    Şimdi yapmanız gerekeni anlatacağım...Son çözüm aradığım methottan yola çıkarak bir şeylere vardım. Yabancı forumlarda sıkıştırma formatında olan oyun kurulum dosyaları RAMlere sıkıntı yaşatıyormuş. Bu yüzden sağlıklı değillermiş. Daha sonra forum.donanim sitesinde elamanın teki bu oyun kurulum dosyaların RAMleri bozduğu iddaasında bulunmuş.

    Ve sanırım haklı bu konuda. Çünkü memtest86 programı ile test yaptığım zaman RAMlerde error (hata) alıyorum. Daha sonra çözümü buldum. Sizinde başınıza gelirse eğer, google üzerinden bulduğunuz yöntemleri denemeyin. Çünkü hiçbiri bir işe yaramıyor.

    Yapmanız gereken şey; iki RAM varsa birini çıkarıp diğerini single (tek) şekilde deneyip kurmaktır. İkiside hasar görmüş ise, şansınız başka bir RAM'de arayın. Benim tek ram'imde sıkıntı çıktı. Diğer RAM ile sorunsuz bir şekilde kurulumları yapıyorum. Ama diğer RAM'i tek bile taksam sorun yaratıyor.

    Kesinlikle denenmiştir. Bozuk RAM'i çıkarmadan bu üç oyunu en az 10 15 kere kurmaya çalışmışımdır. Ama her seferinde Isdone, unarc ya da farklı bir DLL hatası aldım. Çalışan RAM ile denediğimde ise 1 defa bile sorun almadan kurulum gerçekleşmiştir.

    Umarım bu yazı birinin işine yarar. İyi forumlar.







  • Bazı repacklar ram ve hdd yi elden çıkartıyor. Örneğin bir repack grubu dosyaları indirdikten sonra crc32 md5 doğrulaması istiyor. İşlem yapılıp hdd %100 çalıştığında hdd yi dinleyin nasıl zorlandığını anlarsınız. Doğrulamadan sonra kurulum aşamasıysa tam evlere şenlik. Hdd nin mi işlemcinin mi RAM in mi %100 çalıştığını pc bile takip edemiyor. Mümkün olduğunca indirip kurmamak gerekli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddsmurat kullanıcısına yanıt
    Normalde reloaded ve benzeri sürümleri kullanıyordum. Hem kurulumu daha kısa sürüyor. "FitGirl Repack" mesela işkence :) Yani bir oyunu 20-30 dakkada kurmak var, bir de 2.30 3.00 saatte kurmak var. Üstelik bir RAM'dende olduk. Hoş çalışıyor, mavi ekran falan vermedi hiç, ama memtest86 programında hatalarla karşılaştım.
  • Hocam aynı seyı bende yasıyorum. Yalnız memtest86 testınde hata vermıyor? Yukarda yazılan herseyı denedım. Fıkri olan varmıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuk666 kullanıcısına yanıt
    Valla ben bu sorundan bayagı cektim. Ramlerden birini cıkarttıgım zaman çalışıyordu. O gunden sonra fitgirl setup indirmedim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fitgirl setup dediğiniz nedir? Rami degıstırdınızmı? Dıger cozumler işe yaramadı galıba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fitgirl repackların içine mining yapan programda koyuyordu sanırım. Sitesinde açıklamayı yapmıştı. Opsiyonel olarak felan filan diye ama pek inandırıcı gelmemişti. Repack olayında iyiydi o grup ama bu mining donate yüzünden bende korkar oldum.
  • selcuk666 kullanıcısına yanıt
    Crackli oyun setup ı işte :) Evet youtube,google, türk forumları, yabancı forumlarda ne kadar çözüm varsa denedim ve olmadı. Zarzor bir şekilde bu bilgiye rastladım ve olayı kökünden çözdüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.