Şimdi Ara

İŞÇİ ÇIKARMANIN USULÜ NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işyerimizde 6 kişi çalışıyor ssklı.şimdilik bir sorun yok ama bir kişiyi işten çıkarmamız gerekirse bunun çeşitli nedenleri olabilir (işçi fazlalığı,işçinin davranışları vs...)nasıl bir yol izlenmeli.bunun şartları ve usulü nedir.
    çalışandan yazılı olarak işyerinden kendi rızamla ayrıldım yazısı falan alınırsa bu yeterli olurmu ?

• Elemanı sıkıntıda bırakmıyacak bi para verirseniz o imzayı atabilir. para almadan atarsa bildiğin salaktır herif.
  • işgören kendi çıkmak isterse kendi yazısı ve imzası ile istifa dilekçesi verir. sizin içinde bir sorun yoksa işgörenin ayrılmasında çıkış işlemlerini yapar ve çıkarırsınız. ama siz istiyorsanız çıkmasını ve işgören çıkmak istemiyorsa tazminatını verirsiniz. muhasebeciniz hesaplar ne kadar tazminat alacağını. ancak işgören size ve işyerinin alehine çalışıyorsa bunu kanıtladığınız takdirde tazminat vermezsiniz işgörene.
    not: daha fazla bilgi ücrete tabidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 16 Ekim 2011; 16:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

ana eve geliceksin sol tıklayıp işçi resmine tıklıcaksın çıkınca bi hşş hooh diye bir ses gelir anlarsın zaten

• quote:

ana eve geliceksin sol tıklayıp işçi resmine tıklıcaksın çıkınca bi hşş hooh diye bir ses gelir anlarsın zaten

ben de konuya town center'dan basabilirsin yazmak için girmiştim
  • Çağırıp konuşacaksın böyle böyle diye, tazminatını vs ödeyeceksin çıkarmış olacaksın. Bizim iş yerinde 7 kişi çalışıyor, zamanında bir kişiyi çıkarmak zorunda kalmıştık(2000 li kriz döneminde) olay bu şekilde ama tazminat yüklü bir miktar oluyor diye hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 16 Ekim 2011; 16:35:38 >
  • Haklı nedenle sözleşmeyi feshedecek delil edinmeden kovmanı önermem. İş Mahkemelerinde genellikle işçi lehine sonuçlanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

işgören kendi çıkmak isterse kendi yazısı ve imzası ile istifa dilekçesi verir. sizin içinde bir sorun yoksa işgörenin ayrılmasında çıkış işlemlerini yapar ve çıkarırsınız. ama siz istiyorsanız çıkmasını ve işgören çıkmak istemiyorsa tazminatını verirsiniz. muhasebeciniz hesaplar ne kadar tazminat alacağını. ancak işgören size ve işyerinin alehine çalışıyorsa bunu kanıtladığınız takdirde tazminat vermezsiniz işgörene.
    not: daha fazla bilgi ücrete tabidir

bana zarar verdiğini,işini gerektiği gibi yapmadığını,işyerimi olumsuz etkilediği,müşterilere karşı kaba davrandığı vs.. gibi nedenlerim varsa bunu nasıl kanıtlarım ki ?

• Konuşucaksın Anlaatcan durumu tatlı dile Sonra Tazminati Odicen
  • seni işten çıkarsalar memnun olurmusun önce onu düşün bi
    empati
  • quote:

Age of Empires hşş hooh sesini ben de habire tekrar ederdim ya işçi yaparken Bir de age of empires 1 deki büyücüde wololooo, ayoooyuyu diye bi ses vardı onu taklit ederdim

• quote:

Tamam Olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.