Şimdi Ara

İsbank.com.tr Tek kullanımlık şifre???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar tek kullanımlık şifre ürettiğim telefonum bozuldu mevcut telefonuma da o program kurulmuyor. isbank.com.tr deki hesabıma nasıl girebilirim? tek kullanımlık şifreyi telefon haricinde nasıl üretebiliyoruz? acil

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • maalesef çok denedim olmadı sonunda diğer telefona yükledim oldu evet birkere yaptınmı bu cep anahtarı kurtulamıyorsun bankaya git oraya sor bence
  • Ben de uygulamayı kurmayı cok düşündüm ama ne olur ne olmaz düşüncesi ile vazgectim.. İyi ki vazgecmişim.. Yukaridaki menude Anında Şifre üret kısmı var.. Orayi kullanabiiyor musunz peki ? Eğer olmuyorsa bankaya gitmelisiniz sanırım yada müşteri hizmetlerini arayacaksiniz.
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• cep anahtar kadar saçma uygulama görmedim,sırf onun yüzünden ipod touch ı satamıyorum.zamanında ipad çekilişi için üye olmuştum kurtulmanın imkanı yok meretten.anca bankayla konuşmak gerekiyor

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • En güzeli.. Mobil onay kodu gelsin cebiniz.. Tamamen sıkıntı bu uygulama..
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• iyi hoş güzelde cep anahtar olmayınca para ransferi yapamıyorsunuz umarım bunu biliyorsunuz dur ben o yüzden cep anahtar kullanıyorum

SIZ IZIN VERMEDIKÇE, HIÇ KIMSE, KENDINIZI DEĞERSIZ HISSETTIREMEZ!
  • Benim kullandığım internet bankacılığında program yok telefon bozulsa bile sim kartı başka bir telefona taksamda olur tek kullanımlık şifre sms olarak geliyor.İşbank'ta neden program yükleniyor anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

iyi hoş güzelde cep anahtar olmayınca para ransferi yapamıyorsunuz umarım bunu biliyorsunuz dur ben o yüzden cep anahtar kullanıyorum

Bunu şu an farkettim adam da söyledi iptal olmuş.Gerçekten çooooooooook çok saçma bir uygulama

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

iyi hoş güzelde cep anahtar olmayınca para ransferi yapamıyorsunuz umarım bunu biliyorsunuz dur ben o yüzden cep anahtar kullanıyorum

Bunu şu an farkettim adam da söyledi iptal olmuş.Gerçekten çooooooooook çok saçma bir uygulama

Cep anahtar olmadan tüm işlemlerimi mobil onay kodu ile yapabiliyorum tek yapmanız gereken şubenize gidip, müşteri temsilcisiyle konuşun online işlemlerdeki bütün kısıtlamaları kaldırmak istiyorum deyin sonra bir kağıda imza atıyorsunuz, artık bütün işlemleri yapabilirsiniz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.