Şimdi Ara

'İşaretci hassasiyetini arttır' SORUNU acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba.büyük bir sıkıntı cıerısındeyım.topic baslagında goruldugu gıbı hatam budur.oyuna gırdıgımden bı kac dk sonra bu kutucuk 'dolu' olarak okeylenmiş gözüküyor ama ben bunu her oyuna gırıste kapatıyorum.DPİ tuslu mosue kullanıyorum ikari lazer ona basarsan olur dedıler basmadım yıne okey lendı kendın kendıne,oyunda cıkıp gırersen olur dedıler yaptım evet oldu okeylendi hemenama,çıkmadıgım zamanda okeylenıyor.bunu tamamen kaldırabılır weya tamamen okeylnemmeıs bır sekılde tutabilirmiyim lütfen arkadaslar,mermilerim cok kotu sekıyor yoksa acil yardım.. teşekkürler.

Oyun kısayoluna sağ tıklayıp, hedef satırının en sonuna

-console -nojoy -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd

ibaresini koyup deneyin.
  • arkadaşlar verilen 2 öneride sorunum hala sürüyor,lütfen yardım gerçekten zorlanıyorum. İkari lazer kullanıyorum, qck+ medium pad var pad den kaynaklanma ihtimali varmı bu sekmelerının?yani sekme derken cross ateş ederken kendini hafif havaya atıyor,ama hassasiyet düğmei kaldırılnca fazla sorun olmuyor,ancak bu hassaiyet kendini okeyliyo 1 zaman sonra.Lütfen yardım
    Daha Fazla Göster
  • senin sorununu biliyorum bendede oldu bir kaç kez. lazerle felan alakası yok. configle de alakası yok. ilk çıktığından beri cs oynarım belki 10 yıl oldu name ve sensitiv dışında confige birşey yazmışlığım yoktur. son zamanlarda başka bir oyun kurdunmu. ben bir defade böyle düzetlmiştim. öyle nerden aklıma geldiyse cs dışındaki oyunları silmiştim düzelmişti. birde eğer modlu (türkçe vs olanlar) ise kurduğun cs ondanda olabilir. temiz bir kurulum yapmanı öneririm. cs forumlarında bulabilirsin temiz sürümler. oyunu kurduğun klasörün tamamen temiz olduğundan da emin ol. oda işe yaramazsa ekran kartının cd ile gelen eski sürücüsünü yada daha eskilerini dene.
  • http://donewmouseaccel.blogspot.com/ fixi uygularsan sorun düzeliyo

Orijinalden alıntı: gregom

http://donewmouseaccel.blogspot.com/ fixi uygularsan sorun düzeliyo

Konu açılalı 3 sene olmuş.

Orijinalden alıntı: grn00b

quote:

Orijinalden alıntı: gregom

http://donewmouseaccel.blogspot.com/ fixi uygularsan sorun düzeliyo

Konu açılalı 3 sene olmuş.

3 sene olması konunun çözümlenmiş olup olmasını degistirir mi
    3 sene önce birisi yazmıs olsaydı, ben de burdaki konunun altında cevabını bulsaydım, boş yere aramak zorunda kalmazdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.