yani sırf bu hikayeyi okudum diye kayıt oldum.. ve tabiki yapılan yorumları.. erkekler böylesini hakedio ben kızı taktir ettim keşke bende öyle kullansaydım.. o zaman kıymetli oluo tabi sonradan peşinden koşma olayı kötüü
batuhan kılıç a katılıyorum.. sen öyle düşünerek kıza baştan teslim olmuş oluyorsun böyle düşünerek kızın sana ters gelen en küçük ayrıntısıyla güzel giden ilişkin biter.. ayrıca bi kız olarak söylüyorumki bi kızı gerçekten tanımak çok uzun zaman alır tabiki önce bütün güzelliklerini gösterecek.. hatta olmayan güzellikleride varmış gibi.. çıkmak istiyorsanda fazla uzatmadan dedikleri gibi herhangi bi sinema filmine gitmek istediğini sana eşlik edip edemeyeceğini sor
kızlar da birinden hoşlanmışsa bir şekilde niyetini belli ediyor. Ama birinden hoşlanmasa bile bu şekilde davranabilir. Tabi seni hiç tanımadan da senden hoşlanamaz.. İlerleyen zamanda belli eder durum. Sen ilgini eksik etme. Arkadaş olarak da ilgili olabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme