Şimdi Ara

iş yerindeki kızın teklifini geri çevirdim [olayı anlattım. ilk mesaja ekledim] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
12.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Will "Neden din hariç?"
    Edward "Din hakkında konuşmak kabalıktır. Kimi inciteceğin belli olmaz."
  • Cikcikkkkkk karşim footjob, feet kissing, pantyhose ve diğer onlarca fantazi olayını (Sıradan sexi saymıyorum bile ) kaçırdın dostum hiç tasvip etmediğimiz hareketler bunlar, geçmiş olsun

"Nerede o eski Donanımhaber"
  • pis
  • hairy yapardınız, gideydin keşke
  • Tamam şimdi yardımcı olmaya çalışayım sana: Bir kere kızı ara ve bana son bir şans da olsa ver bir kahve içelim konuşmamız lazım de, kahve içmeye gidince de açık açık anlat durumu, açık konuşursan kız sana dönecektir ( kıl meselesine girmek istemiyorsan kısa süre önce rahatsızlandığını bir ilaç kullandığını ve o ilacın yan etkisi olarak aşırı halsiz kaldığını falan söyle ), lafı evirir çevirirsen başka biri mi var da beni geri çevirdi düşüncesini kafasından atamaz kız; her şey bitmiş değil, bir mesaj at falan bir görüşme kopar, ve de en önemlisi onu hafif bir kız olarak görmediğini olayın tamamen senden kaynaklı olduğunu üstüne basa basa anlat, kolay gelsin
  • serin hikaye bilader. bir solukta okudum. ben bi wcye kaçıyorum
  • biraz bilgisayar başından kalk ve balkona çıkıp nefes al. hayal aleminde kaybolup gitmiş bir asosyalsin
  • Bir asosyal ayak fetişinin rapsodisi.

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.
  • Elinle yolsaydın kılları tuvalette hemen bu fırsat kaçmazdı.

tecrubeye sabittir.Arkadas iyi yazar.
    Montaigne
  • bence çok şakiiirt bir hikayeydi
  • anlatmayacaktımda anlatayim bende geçen gün bankadaydım hani 2 koltukta oturup konusulan yer varya oradayım karşımda 1 kadın 1 adam oturuyorlar bankacı bi yere gitmiş herhalde karşılıklı oturuyorlar kadın naylon çorap siyah topuklu ayakkabı giymis foot play yapıyordu yaparken bi kendi ayaklarına bakıyor sonra adama bakıyor adam fetiş değil herhalde bakmadı kadının ayaklarına karısımıydı yoksa sevgilisimi bilmem her neyse kadın foot play yaparken sık sık kafamı çevirip kadının ayaklarına baktım kadın bi ara fark etti sonra yine devam etti bana bakarak dedim bide shoe flat yapsada onuda görsek shoe flat topugunu ayakkabıdan çıkarıp geri giymesidir neyse sonra kalkıp gittiler
    umarım evleneceğim kadında fetiş olur işten geldiğimde her akşam masaj yaparım koklarım
    en nefret ettiğim işte foot job lan nasıl kadının ayağına öyle yaparlar öyle yapılırmı kadının en değerli en önemli yeri

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Sümkür karşim rahatlarsın.

Bu arada forumda da amma ayakçı varmış Sanırım çevremde de var birkaç tane, yalnız değiliz. Bi ara takılalım toplanıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 8 Nisan 2011; 15:29:58 >

küçük bakımlı yumuşak ojeli ayaklar çok seksi geliyor ya
  • hocam şimdi konudaki herkez fetiş peki biz evlenirsek ve evlendiğimizde karımız fetiş değilse ne yapacaz biz ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.