Şimdi Ara

İş Yerinde Yemekler Çok Kötü Ne Yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yemeği patronun karısı yapıyor.her gün aç kalıyorum yemekler berbat.dünkü yemek sade küp şeklinde doğranmış tavada yağsız patates .ulan hadi et yok insan yanına bi domates biber salça baharat bilmemne koyar oda yok.bildiğin düz patates.ve bu haftada bi çıkıyor.bir diğer fix yemeğimiz de menemen zeytinyağlı fasulye vs et bulana madalya veriyorlar.dün yemedim dışardan söyledim neden yemiyorsun dedi karı.doymuyorum et yok bişey yok dedim.tribe girdi.bugün tavuk ciğer yürek almışlar. 4 kişiyiz.paketin üzerinde fiyatına baktım 1.6 tl. 4 kişi bunu yedik aga bu nedir ben nereye düştüm nasıl burdan kurtulabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 12 Eylül 2012; 16:47:57 >

• bu konu nasıl tutmaz
  • Sanki ben bu konuyu çok önceden okumuştum. Bu konu nasıl tutmaz demişsin demek ki diğer konu tuttu ve kendi konunun tutması için konunun aynısını ya da benzerini açtın.
  • iş ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Sanki ben bu konuyu çok önceden okumuştum. Bu konu nasıl tutmaz demişsin demek ki diğer konu tuttu ve kendi konunun tutması için konunun aynısını ya da benzerini açtın.

BENZER KONU AÇTIM O FARKLIYDI .ODA TUTMAMIŞTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuK

iş ne

grafikerlik.orta seviyeyim yoksa zaten katlanmam direk kaçarım
  • harbiden iş ne?
    inşaat işçilerinin yemekleri bile catering ile anlaşmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş yerinde çok sıkılıyorum
    13 yıl önce açıldı
    EV İŞLERİ NİYE BU KADAR ZOR
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

iş ne

orta seviyede olsa hiç bilmesende genede işi güzel bir yerde öğrenmelisin.

imkanın varsa tanıdık vs ajansa stajer olarak başvur maaşı biraz düşük olur ama olsun onlara para kazandırmaya başladığın zaman zaten maaşına zam yaparlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

iş ne

orta seviyede olsa hiç bilmesende genede işi güzel bir yerde öğrenmelisin.

imkanın varsa tanıdık vs ajansa stajer olarak başvur maaşı biraz düşük olur ama olsun onlara para kazandırmaya başladığın zaman zaten maaşına zam yaparlar.

haklısın kardeş bura dijital baskı gelen işleri inceleme fırsatım oluyor.ama bi ajans olsa çok iyi olur tabi

• tabldot larda alsınlar yemekleri. toplu gıdın konusun patronla senle beraber calısanlar sesını cıkarmıyormu
  • beslenme çantası ??
  • lan seninki gibi bir karıda benim başımda var. sabahın 8 inde geliyor gece 12 ye kadar . nasıl kurtulduğunu bulursan bana da tüyo ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.