Şimdi Ara

İŞ ORTAGI İNTERNET LİNK PAYLASİM SİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ankara bikent universitesi yazilim muhendisligi mezunuyum. Bilenler bilir biz zamanalr limk.com diye bir site vardi. İlginc, guncel haberlerin linklerinin paylasildigi bir site. Bende bu siteye benzer bir platform olusturmak istiyorum.
    Bu fikri gelistirebilecek takim arkadaslari ariyorum. Bu teklifimi ek is olarak gorun. Gelir siteye verilecek reklamlar dogrultusunda olusacaktir. İlgilenen arkadaslarin mesajlarini bekliyorum.

Not:Konuya uygun yer bulamadigim icin buraya yazdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengawer33 -- 7 Kasım 2012; 9:34:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cengawer33

Merhaba arkadaslar
    Ankara bikent universitesi yazilim muhendisligi mezunuyum. Bilenler bilir biz zamanalr limk.com diye bir site vardi. İlginc, guncel haberlerin linklerinin paylasildigi bir site. Bende bu siteye benzer bir platform olusturmak istiyorum.
    Bu fikri gelistirebilecek takim arkadaslari ariyorum. Bu teklifimi ek is olarak gorun. Gelir siteye verilecek reklamlar dogrultusunda olusacaktir. İlgilenen arkadaslarin mesajlarini bekliyorum.

Not:Konuya uygun yer bulamadigim icin buraya yazdim.

merhaba,
    ek iş olarak böyle bişey düşünürüm fakat bana tam olarak anlatmalısın zira bu tip işlerden pek anlamam fakat hevesim var.
  • ayrıntı anlatırmısın bu limk olayını da ilk defa duyuyorum. bende yapa bilirim hem bi meşgale olur hem ek gelir
  • Merhaba , bu islere merakim var , size yardimci olabilirim. Uygunsa lutfen pm atin. Ankara da oturuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şöyle ki sitede belli başlı başlıklar olacak; haber, polemik, spor, müzik gibi..
    ilk aşama haber yayınlayıp kullanıcıların siteye üye olmasını sağlamak
    ikinci aşama kullanıcıların siteye yeni linkler göndermesini sağlamak
    üçüncü aşama sitenin populeritesini yakaladıktan sonra siteye reklam almak.
    son aşamadan sonra bizim tek yapmamız gereken kullanıcıların gönderilerini kontrol etmek ve onları belirli bir formata çevirmek
    haberle ilgili etkileyici bir başlık daha sonra resim ve özet bilgi
    üzerine tıklayıncada ilgili linke yönlendirme
    özetle sistem bu şekilde olacak arkadaşlar
  • özetle şu şekilde

İŞ ORTAGI İNTERNET LİNK PAYLASİM SİTESİ
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.