Merhabalar İşten çıkarıldım tazminatim ödenmedi ve dava açtım ama dava açan diğer arkadaşlara kismi redden vekalet ücretleri cikiyor( bazıları 6-7bintl masraf etti haklarını almak icin)şimdi bu parayı alacagimizda meçhul adam herşeyi başkasına devretmiş uzerine bişey yok şu an dava bilirkişiye gidicekmis ve 500₺ para ödemem gerekiyor bu aşamada açtığım davayı iptal edebilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İş mahkemesi hakkında
-
-
Anladığım kadarıyla karşı taraf davaları avukat vesilesiyle takip ediyor fakat haczedebilecek bir malı yok.
Bu tarz dosyalara kısaca batak dosya diyoruz. Size tavsiyem davaya devam etmeniz şu an 500 TL bilirkişi ücreti ödemeniz. Kısa süre sonrasında muhtemelen yine Islah hacı çıkacaktır bilirkişinin hesapladığı tutarlara göre. Çünkü bazen kendi üstüne malvarlığı olmasa da eşinin çocuğunun akrabanın üstüne yapılıyor haciz icra vesilesiyle alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.
Davayı geri çekme isteğinize gelirsek
1.SEÇENEK Davanızı yeniden ileride açmak amacıyla geri alabilirsiniz ama bunda hukuken davalının izni olması gerekmekte
2.SEÇENEK Davadan feragat fakat burada karşı vekalet ücreti çıkar duruma göre minimum 4.080 TL -EĞER AVUKATLA TAKİP EDİYORSA-
-
Davayı geri çekmeniz de karşı vekâlet ücretini doğurur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X