Şimdi Ara

İş konusunda fikre ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 20 yi bitircem seneye tekrar uniye hazırlanıcam dershanede bu yüzden çalışmam lazım. Babam arkadaşıyla konuştu işe giriyim diye ben istedim daha doğrusu . Herneyse 12 saat arkadaşlar . Öğlen 12 gece 12 de biticek 2 gibi evde olucam duş filan 3 te uyusam tekrar 12 de gitmem gerekicek . Günlük 40 lira civarı alıcam sanırım. İş düğün organizasyonu masalar sandalyeler vs . Adam bide beyaz gömlek siyah kumaş pant siyah ayakkabı istemiş sanırım garsonlukta yapıcam .

Sizce başka bi işe yönelmelimiyim vasıfsız oldugum için iş bulmak pek kolay olmuyo yaz sonuna kadar dershane parasınnı yarısını filan biriktirmeye uğraşıcam planım bu yani .

Günlük 40 45 lira alırım diye düşünüyorum değer mi normalmidir

• 12 saat ayakta duracaksan, o para az..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

12 saat ayakta duracaksan, o para az..

Ayakta durma değilde 12 gidicem iş sahibinin yanına onla birlikte gidicez . Akşam vaktine kadar sanırım masalar sandalyeler filan taşıncak artık depodan arabaya ordan salona mı bilmiyorum kır düğünü olan yerlere götürülcek büyük ihtimalle . Sonra akşam düğünde serviste görevli olcam sanırım daha sonra tekrar masalar sandalyeler toplanıp depoya konulcak (sanırım) 14 saat filan mesai olucak yani toplam iş yapmadıgım saatler olsa bile taşı getir götür yorar baya . Bilmiyorum şuan başka bi iş seçeneğim olmadıgından fikir alıyım dedim daha önce pek calışmadım o yüzden 14 saat sonunda bayılabilirim yada ertesi gün kalkamayabilirim

• ben sana söleyeyim sakın gitme ara eleman döt elemandır sankın bulasma sen arastır babana bırakma bole seylerı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcenTT

ben sana söleyeyim sakın gitme ara eleman döt elemandır sankın bulasma sen arastır babana bırakma bole seylerı

ara eleman derken
  • simdi ne iş yapacagını bilmiyosun ya ucu açık nereye çekerlerse oraya gideceksin oda ara elaman oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcenTT

simdi ne iş yapacagını bilmiyosun ya ucu açık nereye çekerlerse oraya gideceksin oda ara elaman oluyor

valla öyle galiba. Her işi yapıcam gibi gözüküyo o da sıkıntı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uypp
  • Üniversiteye hazırlanacaksan en azından git bir giyim mağazasına başvur.DeFacto, LCW, Collezione vs farketmez part time çalış hayatını yaşa uğraşma amelelikle.
    Ben DeFacto'da part time(haftada 5 gün, günlük 6 saat) çalışıyorum aldığım para 660 lira.
  • 12 çalışmak kolay iş değil hocam çıkıp gezemezsin ha bide ders falan çalışcam diyorsan zor ama sana kalmış yine.
  • Yukarıda ki arkadaşın belirttiği bilinen bir yerde part-Time çalış, ileride üniversiteden mezun olunca CV'ne yazacak fazladan bir şeyin olur hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Bu sene 20 yi bitircem seneye tekrar uniye hazırlanıcam dershanede bu yüzden çalışmam lazım. Babam arkadaşıyla konuştu işe giriyim diye ben istedim daha doğrusu . Herneyse iş 12 saat arkadaşlar . Öğlen 12 gece 12 de biticek 2 gibi evde olucam duş filan 3 te uyusam tekrar 12 de gitmem gerekicek . Günlük 40 lira civarı alıcam sanırım. İş düğün organizasyonu masalar sandalyeler vs . Adam bide beyaz gömlek siyah kumaş pant siyah ayakkabı istemiş sanırım garsonlukta yapıcam .

Sizce başka bi işe yönelmelimiyim vasıfsız oldugum için iş bulmak pek kolay olmuyo yaz sonuna kadar dershane parasınnı yarısını filan biriktirmeye uğraşıcam planım bu yani .

Günlük 40 45 lira alırım diye düşünüyorum değer mi normalmidir

sen ne yaptın yahu !

kanunlarla belirlidir , bir patronsan işçiye en fazla 10 saat mesai yaptırabilirsin, fazlası yasakkk !

sakın girme o işe kardeşim .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.