Şimdi Ara

İş için sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aşağıdaki sistem için tavsiye ve yorum rica ediyorum. SSD disk elimde mevcut, Ekran kartı için acelem yok, anakartın üzerindeki ekran kartını da kullanabilirim şimdilik, ilerde takviye olarak yeni çıkacak 12gb lık model alabilirim diye düşünüyorum.

Sistem daha çok 3 boyutlu programlar için kullanılacak, Autocad, Revit tarzı, render le çok işim olmuyor.

İş için sistem tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 31 Ocak 2021; 13:37:58 >

• İşlemci de dahili gpu yok ekran kartsız görüntü alamazsınız.

• Seçtiğin anakartta dahili ekran kartı yok kardeşim.. mutlaka harici ve geçici de olsa bir kart almak zorundasın.. ayrıca bu kadar yüksek parçaların yanında o PSU biraz sönük kalmış.. onu da daha güncel, kaliteli ve uzun süre kullanacaksan Platinum serisi bir modelle değiştirmeni öneririm.. böylece 7 - 8 sene arkana bakmadan kullanırsın tüm sistemi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

Seçtiğin anakartta dahili ekran kartı yok kardeşim.. mutlaka harici ve geçici de olsa bir kart almak zorundasın.. ayrıca bu kadar yüksek parçaların yanında o PSU biraz sönük kalmış.. onu da daha güncel, kaliteli ve uzun süre kullanacaksan Platinum serisi bir modelle değiştirmeni öneririm.. böylece 7 - 8 sene arkana bakmadan kullanırsın tüm sistemi..

Şaka mı yapıyorsun yahu İş için sistem tavsiyesi 

Ezbere yorum yapmaktan vazgeçin artık. Ne bir teknik bilgi, ne bir yorum, ne bir tecrübe hiç biri yok direk ezbere şunu al bunu al...

RM750 full modüler 80+ GOLD ve C-rated dedikleri superkapasitörlerle donanıtılmış, üretici tarafından 10 yıl garanti verilen piyasada bu seviye ki PSU lar arasında en iyilerinden biri.

• @Nathan Spencer @Angelmax

Bilgiler için teşekkür ederim. Ana kartta ekran kartı var dediği için seçmiştim ayrıca m2 ssd disk bağlantı sayısı da fazla.

Sitede şöyle bir ibare var. Bunu kullanabilmem için cpu da da ekran kartı olması gerekiyor o zaman doğru mu anlıyorum ?

İş için sistem tavsiyesi
  • Evet yazdığı gibi, g serisi vega igpli işlemcilerle anakartın hdmi çıkışından görüntü alabilirsiniz.

• Nathan Spencer kullanıcısına yanıt

Merhaba, ekran kartı tavsiye edebilir misiniz ? Amazondan kovalayayım bari.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gsirin kullanıcısına yanıt
  • Sen rx550 almaya bak o sistemde dahili gpu maalesef yok x570 auros ultra yerine de Msı x570 tomahawk bak bir tık daha kalitelidir diğer birimlerde sorun yok

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt

Yanıt için teşekkürler,

bu ekran kartı nasıl?

https://www.epey.com/ekran-karti/msi-radeon-rx-5500-xt-gaming-x-8g.html

Dahili gpu ile devam ederim şeklinde ki serzenişinize karşın İdarelik bir şey önerdim, Rx5500xt 2000 tl lik bir karttır madenciler stokları erittği için fiyatlar bu şekilde bu fiyata asla bu kart alınmaz böyle bir hataya düşmeyin idarelik bir şey alın ilerde güncel stoklar gelince güçlü bir şey bakarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Anladım, teşekkürler.

Bu kart işini fazlasıyla görür derseniz amazondan stok kovalayacağım. Görür mü ? Bir de MSI anakarta ekran kartını da MSI mı almak gerekir, yoksa farketmez mi ?

https://www.amazon.co.uk/dp/B08NW5CGXT/?coliid=I2HG1M0NHF53LF&colid=3JDPT0WVQ645P&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it

• Underkraze kullanıcısına yanıt

Elimde M2 ssd diskler var onları kullanmak için m2 sayısı fazla olan bir kart (seçtiğim kartta tane var) seçmeye çalışmıştım. Gördüğüm kadarıyla MSI da mhz hızı biraz daha fazla sadece ama m2 sayısı 2 tane görünüyor.

Anakart ekran kartı marka uyumu önemli değildir sadece x570 auros ultra modeli x570 tomahawktan bir tık geridir fiyatları göz atarak Msı modeli almanız daha mantıklı olur ekran kartı olarak 3060ti ve 3070 işinizi fazlasıyla görür gelecek aylarda 12gb 3060 da stoklar da olur onu kovalarsınız performans farkları atla deve olmayacaktır hatta vram avantajınız dahi olacak

Merhaba,

Amazon da bu kart var, iş görür mü alınabilir mi sizce ? Single Fan diyor ama görsel bulunmuyor.

https://www.amazon.es/gp/product/B08X12YK8G/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Stokları girdiğinde değerlendirebilirsiniz 3060ti ile benzer perfrmans ve fazladan 4gb vram

Fiyat performasa göre bana iyi gibi geldi o yüzden aldım. 526 Euro'ya geliyor gümrük masrafları ile beraber. O da 4500 TL gibi bir rakam yapıyor. Değer diye düşündüm. Umarım yanılmam.

İş için sistem tavsiyesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.