Şimdi Ara

İş,Hayat,Para Psikolojim alt üst oluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2017 yılında üniversiteyi bitirdim.Elektrik mühendisiyim. Askere gittim geldim. İşime başladım yaklaşık 5 aydır çalışıyorum. Ama hayat o kadar boktan geliyor ki. 2750 TL maaş alıyorum. Ama sanki almıyorum. Para yok hissetmiyorum. Aileme de yardımcı oluyorum. Yaşama isteğim 0. Her sabah işe söve söve gidiyorum. Yataktan söve söve uyanıyorum.
    Sanırım ben ortada yaşamayı sevmiyorum. Yok yani sabit bir maaşla çalışmak komik. Acayip komik. Hesap yapıyorum. Şirket her ay %20 zam yapıyor. Kaba bir hesapla 2023 yılında maaşım 5 bin TL oluyor. Kim bilir asgari ücret o zaman ne kadar olacak. Komik dimi :) Bence komik.

İnsanların yaşadığı hayatları gördükçe iç geçiriyorum. Gece eğleniyorlar,tozuyorlar,geziyorlar. Ben öyle bir akşam yaşamadan önce 10 kere düşünüyorum. Param yeter mi ? Bu ay parayı yetirebilir miyim? Aileme vereceğim payı düşünüyorum.
    Bunları düşüne düşüne kafayı yiyorum. Galiba sevdiğim istediğim hayat bu değil. Sanırım aileme karşı bir sorumluluğum olmasa çalışmazdım bile. Bildiğiniz ağlamak istiyorum lan. Aylar sonra buraya konu açtırtacak bir boşluktayım.

• Alt üst iyidir hocam yanmaz.
  • Senin gene işin var bizde oda yok,ailede yok,yalnızlık,parasızlık herşey var biz ne yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Senin gene işin var bizde oda yok,ailede yok,yalnızlık,parasızlık herşey var biz ne yapalım.
    Dostum emin ol kazandığım para hiçbirşey. Yani bu hayata çalışmadanda devam edebilecek bir durumdayken köle gibi çalışmak ne bileyim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sıfırdan mesleğe başlayanlar için malesef piyasa bu düzeyde. Eğer ki mesleğin haricinde başka bir yatırım yapma fırsatın yoksa mesleğinde yükselmeye bak. Bir süre çevre edindikten sonra yurtdışı kovalarsın. Malesef Türkiye'de maaşlı olarak çalışıp istediğin kadar rahat bir hayat yaşamanın imkanı yok.
  • "İnsanların yaşadığı hayatları gördükçe iç geçiriyorum. Gece eğleniyorlar,tozuyorlar,geziyorlar." instagram vs kapat, kendine aktiviteler bul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.