Şimdi Ara

İş Görüşmesinde Burs Sorulur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık bu konuya bir açıklık getirebilecek birisi çıkabilir mi? Örneğin bilkent bilgisayar Mühendisliği %100 paralı 42.000'le almış. Mesela 42.000'den 20.000'e kadar iyi olarak tabir edilemeyecek birsürü Üniversite var ama sıralaması bilkentten daha yüksek. Örneğin iş görüşmesinde 25.000 civarında bir üniversiteden mezun olmak mı avantajlı, yoksa bilkent %100 paralı'dan mezun olmak mı? Bu konu çok önemli, lütfen net bilgisi olmayanlar yazmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bogazici tanitim videosunda, eski mezunlardan olan ve gayet iyi bir kariyere sahip olan biri kendi şirketinde ve googleda çalışırken oncelikle iyi devlet üniversitelerini ve ozel unileri burslu kazananlarii tercih ettikleri ve google in da boyle istedigini soylemisti. Yani bazi yerler önemsiyor. Ancak net bi sey demek zor. Ama ben yine de 30 k ile parali bilkent okumayi kesinlikle tercih ederim.
  • CEOland C kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz kisinin varsa linkedin hesabini veya izlediginiz videosunu pmden atabilir misiniz acaba hocam?

• adamlar aldığın eğitime bakar. kime ne boktan bir üniversite sınavının sonucundan? aslolan üniversitede nasıl bir eğitim aldığın, kendini ne düzeye getirdiğin.
  • Googleda calısanların önemli bir kısmı üniye bile gitmeyen insanlar. üniversite sadece ilk bir kac sene sana iş bulmada kolaylık sağlar sonra sorarlar adama neden mezun olduktan sonra 3 sene calısmadın yada 3 yılda 2 iş değiştirdin diye. Hiç bir üni işin mutfağı gibi işi öğretemez.
  • chefarcher C kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/REbLZlvEU6E

• Bilgisayar mühendisliginde üniversite 2.plandadır.İlk olarak ne bildiğine ve neler yapabileceğine bakarlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kyk hakkında her şey
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten dedidigin ilk bi kac sene kariyer icin en onemli donem degil mi? Yaptigin stajlar, calistigin insanlarin kalitesi ve tecrubesi, cvdeki yeri vs. Iyi üniversite diye bosuna mi fedakarlik yapıyoruz o zaman.

• Kendini geliştirme yalan

De bakayım van inşaat muhendisligi okudum boğaz içilinin yanından bile geçirtmezler iş hayatında
  • xasger kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum 200 puanla 400puanlık bir mi .Vanda Makina bile yoktur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.