Arkadaşlar bazı şartlara göre iş fikirlerinizi sormak istiyorum.Lütfen "köye yerleş hayvan bak" gibi daha önce yapmadığınız;bilmediğiniz,toplum tarafından romantizmi yapılan ama kimsenin kazanç sağlamadığı işler önermeyin,yazılım öğren benzeri. 1-Sermayesiz ya da max 5-10bin arası 2-Geleceği olan büyütebileceğin bir iş 3-Ticaretten ziyade üretim yaptığın bir iş önerirseniz sevinirim(esnaflar gibi itelemek olmasın,beceremem) cevapllarsanız çok sevinirim yeni fikirlere ihtiyacım var. |
İş Fikirleriniz Nelerdir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yazılım öğren.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
yazılım öğren kendi köyünü ve hayvanını kendin yap.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: unravelingyazılım öğren kendi köyünü ve hayvanını kendin yap.
iyiki ciddi birşey sorduk ya
-
up
-
Tamam şaka bir yana ben de ciddi bir şey sorduğumda trollük yapanlara kızıyorum
ama 10 bin ile tek yapabileceğin mining olur ya da fabrikalardan toptan mal alıp %25 en fazla %30 karla tekstil veya hediyelik eşya tarzı şeyler satmak olur.
-
Dugun salonu ac
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Asansör tamirciliği
5-10 bin tl ye üretim yapmak ? Çok çok zor.
Belkide marangoz,tahta işleme makinası alıp tahta ıvır zıvır,telefon tablet tutacağı yapılır pazarlanır.
-
"kıl biber" dediğimiz biber çeşidi şu ara 20-25 liraya satılıyor. boş zamanın varsa dene bence.
-
E ticarete başla Ufaktan En basiti çinden 1 2 dolara mouse al Marka bastır sat
Vergi kacakcisi ol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X