Şimdi Ara

iş de ayrımcılığa uğramak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba işte ayın 24ünde 4.ayim dolacak.Şimdi ben bu işte haftada en az 3 gün kapanış kalıyorum(kapanış:AVM 22:00 da kapanır 00:30 a kadar temizlik yaparsın) ve 2 ay boyunca kapanışta arka oda oldum(arka oda: tüm eşyaları her şeyi yıkamak,bazı yerleri de silmek) artık sabredemiyorum kaç defa söyledim ben yoruldum artık başkaları da olsun yeter çünkü haftada ben 3 gün kapanisim öbür herkes 2 gün ve ben artık dayanamıyorum dedim anlamadı kimse bugün ise 3 kişi kapanisiz dedim ki bugün arka oda sen ol bana gelen cevap şu: olamam ben yeter. Ve 30 dakika önce bana söylenen şey arka oda sensin dendi ben ne yapayım işten çıkayım mi bunu mu istiyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• En son giren en zor işi yapar kural budur bu tarz işlerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burger king?:D Mc Donalds?

Öyle tahmin ediyorum. eğer öyle ise ben genelde arka odadan çok geç çıkardım. Herşeyi yavaş yavaş agır agır normalde gece 12:30 - 1'e kadar cıkarız

Ama ben 12:30 oldugunda Broiler falan yeni yeni yıkıyorum:D Daha yıkanmadık bir ton parça bırakıodum.

Millette artık isyan etmişti seni daha arka odaya sokmucaz gece 3te eve gidiyoruz diye:D Siz bilirisinz diyodum.. Bu sekilde arka odadan kurtulmustm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.