Şimdi Ara

İş Çemberi Online İş Platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler kısa zaman önce raslantı sonucu bir iş platformuna rastladım.Şirket gerçekten ciddi bir çalışma mekanizmasına sahip 60 ın üzerinde ülkede aktif çalışan ve ülkemizde de yeni yapılanmaya başlayan bu platformla disiplinli bir şekilde günde kendi belirlediğiniz bir kaç saatlik çalışma ile hatırı sayılır bir kazanca erişebiliyorsunuz.Bende ilk başta inanmamıştım olmaz öyle şey etrafta bir çok dolandırıcı var zaten derken işleyişi görünce tek kelimeyle inanamadım gözlerime.

Unutmayın bu işe emek vermeden çaba harcamadan kazanamazsınız. 7 den 70 e her kesime hitap ediyor.Kamu görevli çalışanlarımızdan memur,öğretmen,hemşire vs.. ev hanımı engelli vatandaşlara kadar hitap eden çalışma pozisyonları bulunuyor.
    En önemli noktalardan biri normal network marketting sistemlerinden çok farklı zaten eminim ya sizin ya da tanıdıklarınız arasındakilerin network markettinglerden başınız ağırmıştınız.Yine en can alıcı güzelliğinden biri de ürün pazarlamak zorunda değilsiniz.
    Online geçirdiğiniz zamanı ciddi şekilde değerlendirip çalışarak para kazanabileceksiniz.
    Unutmayın inanarak çalışanlar ve ekip çalışmalarına destek verenler hak ettiği yere kesinlikle gelecektir.

İNANIN BAŞLADIĞIMDA SİZDEN DAHA TEDİRGİNDİM...
    ZAMAN AYIRIRSANIZ EMEK VERİRSENİZ KAZANÇ KAÇINILMAZ OLACAKTIR...nerde çalışırsanız bu kural geçerlidir.Kimbilir belki sadece önyargınzın yüzünden yetenekli olduğunuz bir alanda çalışma fırsatını kaçıracaksınız belki bir daha hiç karşınıza gelmiyecek.Önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zordur..!
    Evet çok konuştuk nedir bu çalışma nasıl çalışabilrim diyorsunuz eminim ve arkadaşlar unutmayın çalışmanın her aşamasında ekip desteği ve ciddi online destek grubu her gün çalışma saatleri içerisinde mevcut.Arkadaşlar başlarken sizi yönlendirebilmemiz için basit bir form doldurmanız gerekiyor lütfen bilgileri doğru giriniz. (Ben ilkini yanlış doldurduğum için karışıklık yaşanmıştı ve bi kaç gün kaybettim zaten çok basit bilgiler )

Gelin gözlerinizle görün ve kendiniz karar verin... artık karar sizin Ve işte linkimiz : http://tinyurl.com/basariyiyakala artık karar sizin

Not: Arkadaşlar her türlü görüşe saygımız var.Yorumlarınız bekliyorum.Lütfen fuzuli ve kırıcı yorumlardan kaçınalım .Zira prosedür cok basit ve başarılı.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landboy_ -- 29 Mayıs 2011; 16:15:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.