Şimdi Ara

İş bulma problemi iş bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gün malum siteleri kariyer,yenibiris,eleman gibi siteleri dolanıyorum yok bulamıyorum bulduğum ya mesafe uzak oluyor ya adamlar 3-5-10 yıl tecrübe istiyor bir türlü işin içinden çıkamıyorum. Lise Elektrik-Elektronik, üniversite Kontrol ve Otomasyon bölümlerinden mezunum daha önce bu meslekle alakalı staj dışında çalışma imkanım olmadı. Sitelerde aratıyorum çok az iş çıkıyor kendi mesleğimi yapayım diyorum tecrübe engeli çıkıyor farklı sektöre yönelsem ben ne yapacağım bilmiyorum böyle berbat bir durumda kaldım askerden geleli 4 ay oldu hala boştayım sıkıcı bir durum. Kıytırık bir yere girsem orada çalışırken başka iş bulamam ya da nasıl bulurum kafam allak bullak var mı akıl verecek firkir sunacaklar.

• herkesde aynı sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 6 ay önce işten ayrıldım. Kendi isteğimle. İmkanlarım da iyidi. Yemek, araba, maaş vs. Ama bana ters gelen durumlar vardı ve ayrıldım. Şimdi tecrübeli ve işsiz biriyim. Kariyer , yenibiriş, eleman vs siteleri tamamen reklam tamamen hikaye. Bu işler çevre işi. Bu işler amca, dayı işi. Bunlar yoksa tecrübeli de olsan tecrübesizde olsan boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sitelerdeki işlere internet üzerinden yüzlerce kişi başvuruyor. Direkt firmaya gidip görüşmek daha etkili olabilir.
  • dostum hazıra konma oradaki ilanlar güncellenen ilanlar eger ilan yeniyse 1 hafta olmadan yakayabilirsen büyük ihtimal görüşmeye çağrırlar. gerçekten işe ihtiyacın varsa tek tek fabrikaların danışma bölümlerinde form dolduracaksın mutlaka 1 hafta içersinde iş bulursun. zaten form doldurunca anında hemen görüşmeye alabiliyorlar.

ayrıca yerel gazete, işkur ilanlarında nokta atışı yapabilirsin. ihtiyaç halinde ilan veriliyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason16 -- 29 Kasım 2017; 15:26:57 >
  • bu ülkede kendi mesleğini yapan o kadar az adam var ki. Allah yardımcın olsun.
  • iş vardır da sen beğenmiyosundur niye amelelik yapmıyosun asgari ücretle hee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklımda bir iş fikri var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.