Şimdi Ara

İş başvurusu evlilik ne alaka yahu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
13
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir görüşmesine gittim. Bana evlilik hakkında ne düşündüğüm soruldu.

Soran : Evliliğe bakışın nedir?
    Ben : Büyük sorumluluk demektir. Ömrümü beraber geçireceğim kadın demektir.
    Soran : Ama bu işte bir sorumluluk değil mi?
    Ben : Evlilik ile iş bir tutulamaz. Evlilik ya da bir ilişkide daha yoğun duygular söz konusudur. Bir işte olmadığı kadar daha büyük tehlikeleri beraberinde getirir.
    Soran : Bu sadece karşı taraf hakkında mı bir tehlikedir? Sonuçta günümüzde erkeklerde hep ben hep ben var.
    Ben : Hayır. O beni terk edebilir. Ben onu terk edebilirim. O beni aldatabilir, ben onu aldatabilirim. Belkide hiçbiri olmaz.

• İş görüşmesi evliliğe kadar indiyse hemen o iş yerini terk edin bazen psikolojik sınamalar yapıyorlar ama orası da askeriye değil neyin sınaması bu rezalet.

Ben tavrımı koyup kapıyı vurarak terk ederdim.
  • Genel olarak işe bakış açını öğrenmek için soruyorlar. Çok mantıklı bir soru ama bu kadar açık sorulmamalı, böyle açık sordukları için sende gerilmişsin belkide sinirlendin ters cevap verdin.

İş ne işi bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu soruyu hazırlayan yoğun bir bastırılmış duygu yaşıyor. Ona göre evlilik birbirini hapseden 2 birey veya diğer bir deyimle sözde düzen oluyor. Bana göre evlilik ya da aşk tehlikeye açık olmalıdır. Onu uzun tutan budur. Diğer türlü sıkıcı olur.
    Öte yandan dediğiniz gibi eğer bir müdür bu soruları soracak noktaya geldiyse ve konuyu çok saçma yerlere bağlıyorsa toplumun halini bir düşünsenize !? Demek ki o yüzden bu kadar evlilik ve boşanma var.
    Kapıyı vurup çarpmadım, belki bu söylediklerim onun kafasında ampul yakar. Hastalıklı kişilere, şefkat göstermek olarak bakalım bu olaya...
    İş mağaza işiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 8 Ekim 2019; 13:17:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.