Şimdi Ara

İş Bankası Tek kullanımlık Şifre ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
24.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar iş bankası interaktif(internet) şubesini kullanmaktayım ilk kayıt olduğum zaman sisteme girdiğimde tek kullanımlık şifre cep telefonuma sms olarak geliyordu bi ara sıkıntı çıktı şifrem bloke olduydu sonra tekrar açtırdım. baştan şifrelerimi ürettim bu seferde telefona sms gelmiyor cep-anahtar uygulamasından girip şifre üretip öyle giriyorum bunu geri nasıl düzeltebiliriz ? Resim aşağıda;

Normalde Buraya kadar geldiğimde tek kullanımlık şifre telefonuma sms olarak geliyordu ama artık gelmiyor cep anahtar uygulamasından şifre üretip öyle girebiliyorum

İş Bankası Tek kullanımlık Şifre ?

• bana da mesaj gelmiyo. sifre uretiyorum. o mesaja cevrilebiliyo mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

bana da mesaj gelmiyo. sifre uretiyorum. o mesaja cevrilebiliyo mu acaba?

Evet benim ilk başta öyleydi telefonla uğraşmıyordum hiç sade bana tek kullanımlık şifre sms olarak geliyordu.
  • Cep sifre kullanmaya başladıysanız SMS olarak şifre gelmez, eski haline dönmek için işbank müşteri temsilcisini arayın

Ekleme: Bir süredir bankaların SMS göndermek için para keseceğine dair söylenti var bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 21 Eylül 2012; 11:01:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen var mı mobilden normal griyorum şifre üretsem bile bilgisayardan giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Bilen var mı mobilden normal griyorum şifre üretsem bile bilgisayardan giremiyorum

iş bank işcep uygulaması ile tek kullanımlık kod girmedende işlem yapabilirsiniz ama internetten girdiğinizde mutlaka tek kullanımlı kod oluşturararak girmek zorundasınız
  • Normalde işbank sms olarak gönderdiği şifreyle girersiniz ancak sanırım siz tekkullanımlık kod kullanarak giriş yapmayı tercih etmişşisiniz. Müsteri hiz. arayarak halledebilirsiniz.

@Myhustafa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imperium kullanıcısına yanıt
    konu tarihine bakınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.