Şimdi Ara

İş Bankası Şubat ayında bankamatik kartıyla 100 tl harcamaya 10 tl maxipuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesaj geldi bugün, internette aradım ama ayrıntılarını bulamadım. bilgisi olan var mı?

• banada toplam 1250 tl harcamaya 75 tl maxipuan diye sms geldi.kişiye özel sanırım. BANKA 4402 sms atıyorsun benimkinde
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    puanlar kredi kartına mı yükleniyor yoksa ayrı bir şekilde bankamatik kartına mı yükleniyor bilginiz var mı?
  • Geçen ay 400 e 25 mi 600 e 25 mi ne vardı toplamda puanları yüklenen var mı?
  • Bana da 400 harcamaya 25 maxipuan mesajı geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da 250 ye 20 geldi
  • Bana da 400 harcamaya 25 maxipuan mesajı geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana da 250 ye 20 geldi
  • 250 ye 20 geldi banada
  • mesaj gönderdim ama ne telefona ne mail'e gelen giden bişey yok. bi onay mesajı falan gönderir insan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azazil88

puanlar kredi kartına mı yükleniyor yoksa ayrı bir şekilde bankamatik kartına mı yükleniyor bilginiz var mı?

Puanlar her ikisindede görünüyor istediğinle kullanabilirsiniz.

• Bana gelen giden yok. Sağlık olsun.
  • Bana da 600'e 30 geldi. İşcep'ten fatura ödeme dahil mi buna?

• 100' e 10 da bana geldi. İnternetten harcamalar da kampanyaya dahil mi?
    Bir de önceden sms sonrası kampanya kaydınız alındı tarzında sms geliyordu.
    Bugün gelmedi. Ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • Her ay 800/40 geliyor. sağolsun isbank fatura, öğrenim kredisi, market, yakıt her ay rahatlıkla tamamlanıyor

• Bankamatik karta tanımlanan puanlar kalıcı mıdır bilgisi olan var mı
  • mct2002 kullanıcısına yanıt
    Son kullanım tarihi puan kazanılınca mesajla bildirilecekmiş, 10. maddede diyor.

• Artık otomatiğe bağladılar. Bana her ay 250 'ye 20 geliyor. İş bankasına bravo. Diğer kampanyalar gibi zorlamıyor. En az şu kadar olacak, şu sektörlerden olacak, üye işyerinden olacak diye şartlar yok. 1 ay içinde rahat dolduruyorum.
  • Bana geçen senelerde çok gelirdi bu mesaj ama uzun süredir ilk defa geliyor. Bu mesaj gelme işinde veya gelen mesajdaki harcama şartı miktarında geçmiş aylardaki kart kullanımlarının bir etkisi var herhalde. Tespit yapan var mı bu durumla ilgili? Mesajın sürekli gelmesi için ne yapılabilir mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

10TL alacağım diye niye 1-2TL maximil'den olayım, gider maximile kart ile yaparım alışverişimi, hiç değilse senede 5-6 defa bedava uçak bileti kazanırım.

100 tl lik işleme 50 kuruş mil veriyor hocam. Bana da 100 e 10 şeklinde dün mesaj geldi anında harcadım bitti. Keşke harcama ve puan oranı daha yüksek olsaydı. Neo nuvo bankamatik kampanyaları derken kredi kartı kullanmayı unutur oldum :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.