Şimdi Ara

İş Bankası müşterilerine limango.com.tr den 15TL İndirim (Alt Limitsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
10.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet şubesi girişinde referans numarası veriyor..

Kampanya detayları:
    limango.com.tr den Maximum Kart veya Maximiles ınız ile yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişinizde referans numaranızı kullanarak 15 TL indirimden faydalanabilirsiniz. Referans numaranız 01.11.2011-30.11.2011(bu tarihler dâhil) tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Ben kullanmayacağım için referans numarasını işine yarayacak arkadaşlar kullanabilir ;

Referans Numaranız:272237eac34

Kullanan olursa mesajla belirtsinki aynı kodu boşuna başkası kullanmaya çalışmasın,sonra birisi döner kod yanlış diye bize söylenir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sê7êN SKY -- 1 Kasım 2011; 16:29:43 >

• limangodan almayın, aldırtmayın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: asbst

limangodan almayın, aldırtmayın....

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

İnternet şubesi girişinde referans numarası veriyor..

Kampanya detayları:
    limango.com.tr den Maximum Kart veya Maximiles ınız ile yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişinizde referans numaranızı kullanarak 15 TL indirimden faydalanabilirsiniz. Referans numaranız 01.11.2011-30.11.2011(bu tarihler dâhil) tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Ben kullanmayacağım için referans numarasını işine yarayacak arkadaşlar kullanabilir ;

Kullanan olursa mesajla belirtsinki aynı kodu boşuna başkası kullanmaya çalışmasın,sonra birisi döner kod yanlış diye bize söylenir..

ben aldım kodu teşekkür ediyorum...
  • koda ihtiyacı olmayan birisi kod yollayabilir mi?
  • İNDİRİM ÇEKİ İLEE KULLANILAMAZ ÖYLE Mİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

koda ihtiyacı olmayan birisi kod yollayabilir mi?

9bffc9043ae
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

İnternet şubesi girişinde referans numarası veriyor..

Kampanya detayları:

ben aldım kodu teşekkür ediyorum...

rica ederim dostum

• Kullanmayacak arkadaş varsa kod bekliyorum arkadaşlar görüşmek dileğiyle..
  • Kampanya referans numaranızı başarıyla aldınız. Kampanya detayları:
    limango.com.tr�den Maximum Kart veya Maximiles�ınız ile yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişinizde referans numaranızı kullanarak 15 TL indirimden faydalanabilirsiniz. Referans numaranız 01.11.2011-30.11.2011(bu tarihler dâhil) tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
    Referans Numaranız:371fecb57f1
    Kullanan belirtsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyeniceli

Kampanya referans numaranızı başarıyla aldınız. Kampanya detayları:
    limango.com.tr�den Maximum Kart veya Maximiles�ınız ile yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişinizde referans numaranızı kullanarak 15 TL indirimden faydalanabilirsiniz. Referans numaranız 01.11.2011-30.11.2011(bu tarihler dâhil) tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
    Referans Numaranız:371fecb57f1
    Kullanan belirtsin!

kullandım,teşekkürler!!!
  • Zaten Maksimum kartı olanlar kendi şifrelerini alabilirler buradaki şifrelere ne gerek var ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: octopusokan

Zaten Maksimum kartı olanlar kendi şifrelerini alabilirler buradaki şifrelere ne gerek var ki?

demek ki maksimum kartı olmayanlar burda şifre istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Zaten Maksimum kartı olanlar kendi şifrelerini alabilirler buradaki şifrelere ne gerek var ki?

Odeme esnasinda maksimum kart istiyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

O zaman aşağıdaki yazıyı okumuyorlar.

quote:

...Maximum Kart veya Maximiles ınız ile yapacağınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

quote:

Odeme esnasinda maksimum kart istiyor olabilir

bi denemeek laszım maksimumla ödemek şart mı diye. gerçi bende yok o ayrı mevzu
  • quote:

quote:

quote:

O zaman aşağıdaki yazıyı okumuyorlar.

quote:

...Maximum Kart veya Maximiles ınız ile yapacağınız...

yok hocam okuyorlar da yine de denemek istiyorlar başka kartla alışverişte olmuyor mu diye. daha önce oldu da o yüzden

• saolda bu limangoya ne oldu anlamıyorum reklamlarda çıkamaya başladıktan sonra hediye çekleri falan kesildi en büyük reklam insanlar arası reklamdır fırsaturunu.comda gördük o kadar tv reklamına rağmen olmadı işleri şimdi bu nedir ya 100 TL ye 15 TL limangoyu açıldığından beri kullananlar buna güler anlık ve hediye çeklerini kullananlara bu iş saçma gelir bence eski sistemlerini dönerlerse kendileri lkarlı çıkar.
  • İhtiyacı olmayan yollayabilir mi?
  • Limangonun ana konusunda birkaç arkadaş alt limit olmadığını belirtmiş deneyen bi arkadaş varmı acaba, 100 TL limiti yok hemen kullanalım?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.