Şimdi Ara

İş arıyorum. (Carrefour,Migros,Real,Metro vs...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acaba aranızda başlıkta saydığım yerlerde çalışmış ya da çalışan var mıdır? (Girersem reyon elemanı olarak girmek isterim.)

Çalışma saati maaş durumu vs. nasıldır?

Bu marketler mesafe olarak bana yakın. Şok,Bim vs. de yakın ancak oralara girmeyi düşünmüyorum.

Geçen sene 7 ay Burger King'de çalışmıştım ancak oranın stresi hiç çekilmiyor. Ancak başka bir seçeneğim olmazsa girmeyi düşünüyorum.

Yardımlarınızı Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontheroute66 -- 22 Haziran 2015; 11:37:04 >

• Yukarı.
  • Ünlü marka restaurantlarada başvurabilirsin mesela ben arkadaşla dün Ataşehir bigcheffe gittim ünlü bir yer adamların işçi açığı varmış bu tür restaurantlarada bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockyin

Ünlü marka restaurantlarada başvurabilirsin mesela ben arkadaşla dün Ataşehir bigcheffe gittim ünlü bir yer adamların işçi açığı varmış bu tür restaurantlarada bak

Burger King'den sonra pek bu tarz yerlere girmek istemiyorum açıkçası , zaten bana yakın yerde yok.

Önceliğim Market tarzı yerler.
  • 4 ay orta reyonluk yaptım bir daha market önünden geçmiyorum saati 3 liraya yapılcak iş değil kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızagan

quote:

Orijinalden alıntı: Rockyin

Ünlü marka restaurantlarada başvurabilirsin mesela ben arkadaşla dün Ataşehir bigcheffe gittim ünlü bir yer adamların işçi açığı varmış bu tür restaurantlarada bak

Burger King'den sonra pek bu tarz yerlere girmek istemiyorum açıkçası , zaten bana yakın yerde yok.

Önceliğim Market tarzı yerler.

Hocam dediğim restaurantlar sıradan bir yer değil lüks meyhane tarzı yerler herkesi almıyorlar tecrübeli elemanları alıyorlar ama yinede işçi açığı var hayret valla burger king gibi kötü yerlerle karşılaştırması bile yapılamaz bu tür kurumsal marka olmuş restaurantlarda çalışabilsen rahat edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @dasdacik

Usta valla Burger'da saati 2 , 2,5 liradan çalışıyoduk , başka çaremiz yok gibi. Biraz bilgi verebilir misin acaba? Hangi markette çalıştın , maaş , ne gibi zorlukları var vs.

@Rockyin

Şuan araştırıyorum usta teşekürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya'da iş bulabilirmiyim?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızagan

@dasdacik

Usta valla Burger'da saati 2 , 2,5 liradan çalışıyoduk , başka çaremiz yok gibi. Biraz bilgi verebilir misin acaba? Hangi markette çalıştın , maaş , ne gibi zorlukları var vs.

@Rockyin

Şuan araştırıyorum usta teşekürler...

çalışma saati çok fazlaydı bildirici marketde çalıştım ankarada 23 şubesi var yemek konusunda iyiydi yemekleri fakat iş çok yoğundu ve bazen müdürün geliyo aynı işi 5 kere yaptırıyo beğenmiyo bidaha yaptırıyo ondan ne kadar zekide olsan üst rütbe olduğundan dinlemek zorunda kalıyosun boş kalıp oturuyim dinleniyim bi nefes alıyım diye bişey yok hiç bir işin yoksa eline faraş alıcan yada reyonları düzelticen değiştiricen zaten mal geldiği günler durmak istesende duramazsın milletle uğraşıyosun birde ama aralarında çok iyi insanlarda tanıdğıım oldu müşterilerden tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.